MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Kwaliteitsmanagement in Frankrijk

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

De studie van kwaliteitsbeheer probeert manieren te vinden om uitmuntendheid te produceren en te behouden. Programma's over de hele wereld onderzoeken verschillende normen en hoe deze te bereiken. Studenten kunnen ook manieren onderzoeken om het beleid rond kwaliteitseisen te verbeteren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Master Opleiding in Kwaliteitsmanagement in Frankrijk

1 Resultaten in Kwaliteitsmanagement, Frankrijk Filter

Executive mastere: management control en performance management

Brest Business School
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
9 maanden
Frans
Campus

De Master in Management controle en performance management van de Brest Business School wordt aangeboden aan studenten en professionals in de traditionele curriculum of afwiss ...

Lees meer