MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters in Kust- en Zeemanagement in Hongkong 2020

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master in Coastal and Marine Management biedt een interdisciplinaire opleiding op het gebied van natuurlijke hulpbronnen, duurzaamheid, en het management. Door middel van een grondige studie, studenten krijgen een solide basis in het beheer van hulpbronnen en haar betekenis in de moderne wereld.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Deeltijd Master's Programma in Kust- en Zeemanagement in Hongkong

1 Resultaten in Kust- en Zeemanagement, Hongkong Filter

MPhil in Marine Environmental Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het MPhil-programma is bedoeld om postdoctorale studenten te trainen om onafhankelijk onderzoek te doen naar mariene milieuwetenschappen. Indiening en succesvolle verdediging ...

Lees meer