Filter
Master Studies
Frankrijk Boulogne-Billancourt Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master's Programma's in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Boulogne-Billancourt Frankrijk

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Studenten van kunstmatige intelligentie bevinden zich mogelijk in de voorhoede van onderzoek naar machine learning en ontwikkelingstools. Carrières die dit onderwerp gebruiken, zijn onder meer software-engineer, onderzoeker en deep learning-technicus.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Beste Masters Programma in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Boulogne-Billancourt in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Kunstmatige Intelligentie, Boulogne-Billancourt

Graden
Plaats
Frankrijk
Boulogne-Billancourt
Studievorm
Tempo
IA School

De Master in kunstmatige intelligentie cyclus ... [+]

Ontdek het cyclusprogramma Master in kunstmatige intelligentie

De IA School , is de Great School of Artificial Intelligence. Het is een hybride school met een dubbel curriculum, zowel technisch (programmeren)

De Master in kunstmatige intelligentie cyclus

Dit programma geeft de studenten een dubbele specialisatie in Big Data (Machine Learning, Deep Learning, Python, Neural Networks), en in Management van de IA (Regulation RGPD, Digital Marketing, watch of the social networks, etc.)

Met dit dubbele curriculum kunnen onze studenten een dubbele vaardigheid verwerven in Big Data en Management, waardoor ze Engineers-Managers kunnen worden.

We ontwikkelen de inzetbaarheid van onze studenten door middel van tal van bedrijfsmissies bij onze institutionele partners.... [-]

Frankrijk Boulogne-Billancourt
September 2019
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands