Master's Programma's in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Boulogne-Billancourt Frankrijk

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces. Studenten van kunstmatige intelligentie bevinden zich mogelijk in de voorhoede van onderzoek naar machine learning en ontwikkelingstools. Carrières die dit onderwerp g… Meer informatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Studenten van kunstmatige intelligentie bevinden zich mogelijk in de voorhoede van onderzoek naar machine learning en ontwikkelingstools. Carrières die dit onderwerp gebruiken, zijn onder meer software-engineer, onderzoeker en deep learning-technicus.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Beste Masters Opleiding in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Boulogne-Billancourt in Frankrijk

Lees Minder
IA School
Boulogne-Billancourt, Frankrijk

De Master in kunstmatige intelligentie cyclus

De Master in kunstmatige intelligentie cyclus -
Executive opleidingen
Voltijd
2 jaren
Frans
sep 2020
Campus