Master Opleiding in Kunst Studies in Peru

Vergelijk Master Opleidingen in Kunst Studies in Peru

Kunst Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

The Kunsten verwijzen naar programma's die zich richten op intellectuele onderwerpen die niet altijd zo rechtlijnig zijn als wetenschap en wiskunde. Degenen die een creatieve rol willen spelen in het bijdragen aan de gemeenschap, zouden geïnteresseerd kunnen zijn in de kunsten.

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Peru heeft ongeveer 80 universiteiten met veel meer particuliere universiteiten dan openbare. De primaire taal is nog steeds Spaans, maar er zijn een aantal cursussen die speciaal voor internationale studenten.

Master Porgramma in Kunst Studies in Peru

Lees meer

Meester in het ontwerpen en ontwikkelen van videogames

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 jaar October 2018 Peru Lima

De industrie voor videogames is constant in bloei en niet toevallig. Technologische ontwikkelingen vergemakkelijken de ontwikkeling van meer en betere ervaringen, met meerdere platforms - consoles, computers, mobiele apparaten, enz. - bezetten verschillende niches die meer mensen bereiken. [+]

Er zijn opties voor beurzen en aids

De industrie voor videogames is constant in bloei en niet toevallig. Technologische ontwikkelingen vergemakkelijken de ontwikkeling van meer en betere ervaringen, met meerdere platforms - consoles, computers, mobiele apparaten, enz. - bezetten verschillende niches die meer mensen bereiken.

Definitie van het programma

Deze master bereidt je voor op een competitieve manier de arbeidsmarkt op te gaan in de verschillende rollen die videogame-creatieateliers nodig hebben. Door middel van de twee aangeboden specialisaties, Kunst en Programmering, verkrijgt u een wereldwijd perspectief in de productie van digitale producten voor entertainment.

Wat maakt deze meester uniek?Game Engine-onderwerp in lijn met de officiële certificering van Unity.Verbetering van het videogame-ontwikkelingsproces door verschillende tools en automatisering.Aandacht voor nieuwe trends zoals eSports, gamification en technologieën zoals virtual reality om impact te maximaliseren.Twee specialiteiten: kunst en programmering.Intense relatie tussen de opgedane kennis en de toepasbaarheid ervan in de videogame-industrie.Actief docententeam in de video game-industrie.Carrièremogelijkheden... [-]

Grafisch ontwerp professionele - Faculty of Design

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Voltijd March 2019 Peru Lima

Bij de UPC, zullen we ons voorbereiden op de mededeling van de ideeën te integreren esthetische, technische, economische en culturele aspecten in vier gespecialiseerde lijnen van het ontwerp te leiden: collectief, redactionele, reclame en digitaal. UPC ontwerper is een specialist in het beheer van technologische hulpmiddelen en digitale kanalen. [+]

Omdat we weten dat een idee zonder een goed ontwerp, het blijft in de bedoeling, we zijn professionele grafische ontwerpers in staat het creëren riskant, schokkend en meeslepend visuele strategieën om de communicatie van de alledaagse te vergemakkelijken om de buitengewone, tot ieders leven te maken gemakkelijk. Bij de UPC, zullen we ons voorbereiden op de mededeling van de ideeën te integreren esthetische, technische, economische en culturele aspecten in vier gespecialiseerde lijnen van het ontwerp te leiden: collectief, redactionele, reclame en digitaal. UPC ontwerper is een specialist in het beheer van technologische hulpmiddelen en digitale kanalen.

Onze methodologie en cursussen en workshops op het ontwerp, creativiteit en zakelijke vergunning van de eerste cyclus te creëren en het genereren van tastbare werk, en onze internationale afspraken zal uw opleiding van een mondiaal perspectief, het niveau van de belangrijkste ontwerp scholen in de wereld te geven . Het ontwerp is een lifestyle, een taal voor de grootst mogelijke comfort. Om dit te bereiken, geven wij u de beste theoretische, praktische en technologische en versterken van uw management vaardigheden om u creatieve teams te leiden en weten om uw eigen projecten te beheren.... [-]