Master's Opleiding in Kunst Studies in Noorwegen

Vind Master's Opleidingen in Kunst Studies in Noorwegen

Kunst Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Programma's in de Kunsten of Geesteswetenschappen variëren van filosofie tot Engels, vocale prestaties tot instrumentale uitvoering, en zelfs culinaire kunsten of mode. De rode draad die de kunstenprogramma's met elkaar verbindt, is dat ze allemaal gaan over creatief leren.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Master in Kunst Studies in Noorwegen

Lees meer

Meester van arctische kunst en design

The University of the Arctic (UArctic)
Campus Voltijd August 2019 Noorwegen Bergen

[+]

Universiteit van Lapland

Of u nu geïnteresseerd bent in service design, het noorden van welzijn, of juridische standpunten van duurzame ontwikkeling zijn, kunt u rekenen op onze know-how. Wij combineren Arctic expertise gebieden zoals ontwerp, recht en sociale wetenschappen, en onze unieke eenjarige Arctic Studies Programme biedt een interdisciplinair perspectief in de huidige Arctische kwesties. We hebben ook het opleiden van de beste leraren in de wereld. Voeg daarbij onze uitstekende student ondersteunende diensten en de gezellige sfeer van onze moderne campus, en u zult ontdekken waarom de Universiteit van Lapland is de perfecte keuze voor studeren in het Noorden.

Gelegen in de stad van Rovaniemi op de poolcirkel, de Universiteit van Lapland is ook de meest noordelijke universiteit van Finland en de Europese Unie. Als een op onderzoek gebaseerde instelling voor hoger onderwijs, ons onderwijs en onderzoek faciliteiten bieden studenten en wetenschappers de mogelijkheid om academische excellentie op alle niveaus, de hele weg naar doctorale studies voort te zetten. We hebben internationaal erkende faculteiten op het gebied van recht, onderwijs, sociale wetenschappen, kunst en design, alles aanbieden master-en doctoraal-level studies naar internationale kandidaten evenals uitwisseling studies van undergraduate en postdoctoraal niveau tot een volledig academiejaar.... [-]


Master in Fine Art

UIT The Arctic University of Norway
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Noorwegen Tromsø

Het programma Master in Fine Art is een tweejarige opleiding die tot doel heeft de studenten een unieke basis te bieden voor hun toekomstige vooruitgang in onderzoek, theorie en professionele artistieke praktijk. Het programma is gericht op opkomende kunstenaars die hun praktijk willen verdiepen in een context die studio- en werkplaatsgericht is en waar ze worden aangemoedigd om hun eigen initiatieven te ontwikkelen. Bijdragen aan het programma biedt een evenwichtig inzicht tussen lokale en internationale kwesties die van belang zijn voor de hedendaagse samenleving. [+]

Het programma Master in Fine Art is een tweejarige opleiding die tot doel heeft de studenten een unieke basis te bieden voor hun toekomstige vooruitgang in onderzoek, theorie en professionele artistieke praktijk. Het programma is gericht op opkomende kunstenaars die hun praktijk willen verdiepen in een context die studio- en werkplaatsgericht is en waar ze worden aangemoedigd om hun eigen initiatieven te ontwikkelen. Bijdragen aan het programma biedt een evenwichtig inzicht tussen lokale en internationale kwesties die van belang zijn voor de hedendaagse samenleving.

Programmabeschrijving

Het doel van de masteropleiding Fine Art is het vermogen van de student om als professioneel kunstenaar te werken te ontwikkelen. Het programma wil de hedendaagse opvattingen weerspiegelen van wat het betekent om te werken als een professionele kunstenaar en biedt studenten daarmee de mogelijkheid om hun individuele ambities te ontwikkelen om professioneel te werken op het gebied van beeldende kunst. Aangezien het hoofddoel het opleiden van kunstenaars is, vormen de creatie van kunstwerken, tentoonstellingen en andere artistieke uitingen de belangrijkste aspecten van het studieprogramma. Het programma biedt ook een basis voor andere professionele rollen in en met betrekking tot het vakgebied.... [-]