Master in Kunst Studies in Kroatië

Vind Graduate Studies in Kunst Studies in Kroatië

Kunst Studies

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Studies in geesteswetenschappen zijn programma's die een abstract karakter hebben, en normaliter scheiden universiteiten de faculteiten van kunst of geesteswetenschappen van de science faculteiten. De voordelen die kunst en geesteswetenschappen voor de gemeenschap bieden, hebben een meer creatief karakter en zijn gericht op intellectueel denken.

Door Academische Programma van Kroatië International, student uit verschillende delen van de wereld te verkrijgen opmerkelijke leerervaring. Steden van het land bieden een perfecte locatie om leerlingen die willen diplomatie, vrede en conflict studies, internationaal ondernemen en internationale betrekkingen te bestuderen.

Master Porgramma in Kunst Studies in Kroatië

Lees meer

restauratie en conservering

University of Dubrovnik
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Kroatië Dubrovnik

De graduate studie in restauratie en conservering (hout, papier, textiel, metaal en keramiek) duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS studiepunten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in de conservering en restauratie (hout, papier, textiel, metaal, keramiek). [+]

Restauratie en Behoud (hout, papier, textiel, metaal en keramiek)

De graduate studie in restauratie en conservering (hout, papier, textiel, metaal en keramiek) duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS studiepunten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in de conservering en restauratie (hout, papier, textiel, metaal, keramiek).

&nbsp

Na succesvolle afronding van deze studie worden de studenten gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in de overheidsadministratie, in het graafschap en / of stad kantoren belast met cultuur en monumentenzorg, in musea, galeries, restauratie en conservering workshops of archieven, of ze kunnen hun eigen bedrijf te starten . Deze studie is de enige in zijn soort in Kroatië, en het is volledig in lijn met de Bologna-verklaring.Het kader van dit programma houdt in de dagelijkse samenwerking van docenten en studenten, de mobiliteit van docenten en studenten tijdens de cursus en de mogelijkheid voor de studenten in te schrijven in een cursus van een vergelijkbaar profiel en niveau (uitgedrukt in ECTS studiepunten) in universiteiten van de Europese Unie die compatibel studies bieden. ... [-]