Filter
Master Studies
Kroatië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Graduate Studies in Kunst Studies in Kroatië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Geestenwetenschappen verwijzen naar elk gebied van onderzoek dat meer over creatief denken gaat in tegenstelling tot wetenschappelijk, wiskundig denken. Vele programma's op gebied van kunst zijn gericht op literatuur, terwijl andere gaan over het beoefenen van de schone kunsten zoals schilderen of muziek.

Kroatië is een land waar 40% van de burgers, variërend tussen de 18 en 35 jaar hebben hoger onderwijs genoten opleiding. Het land heeft het leven student verbeterd in deze universiteiten met een verdwenen levensstandaard in deze universiteiten vooral voor zowel de lokale en zelfs internationale studenten.

Master Porgramma in Kunst Studies in Kroatië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Kunst Studies, Kroatië

University of Dubrovnik

De graduate studie in restauratie en conservering (hout, papier, textiel, metaal en keramiek) duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS studiepunten). Na v ... [+]

Restauratie en Behoud (hout, papier, textiel, metaal en keramiek)

De graduate studie in restauratie en conservering (hout, papier, textiel, metaal en keramiek) duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS studiepunten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in de conservering en restauratie (hout, papier, textiel, metaal, keramiek).

&nbsp

Na succesvolle afronding van deze studie worden de studenten gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in de overheidsadministratie, in het graafschap en / of stad kantoren belast met cultuur en monumentenzorg, in musea, galeries, restauratie en conservering workshops of archieven, of ze kunnen hun eigen bedrijf te starten . Deze studie is de enige in zijn soort in Kroatië, en het is volledig in lijn met de Bologna-verklaring.Het kader van dit programma houdt in de dagelijkse samenwerking van docenten en studenten, de mobiliteit van docenten en studenten tijdens de cursus en de mogelijkheid voor de studenten in te schrijven in een cursus van een vergelijkbaar profiel en niveau (uitgedrukt in ECTS studiepunten) in universiteiten van de Europese Unie die compatibel studies bieden. ... [-]

Kroatië Dubrovnik
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands