20 Master Opleidingen in Kroatië for 2024

Master Opleidingen in Kroatië for 2024Filter
    • Rotterdam, Nederlanden
    • Bilbao, Spanje
    • + 5 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Oproep aan toekomstige stedelijke denkers die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in hoe we postindustriële steden nieuw leven in kunnen blazen! Dit opwindende en unieke masterprogramma wil een educatieve ervaring creëren die problemen van steden in verschillende vormen en stadia van postindustriële transitie herkent en er kritisch op reageert, en de volgende generatie specialisten opleidt met de vaardigheden en kennis van de 21e eeuw die nodig is om de uitdagingen aan te gaan en kansen van steden in transitie en superdiverse samenlevingen. Het is het ideale programma voor professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de planning, het beheer of de evaluatie van de stad die zich willen aansluiten bij een levendige kennis- en innovatiegemeenschap die zich inzet voor het heroverwegen van een duurzamere stedelijke toekomst. RePIC bevordert transformatieve vormen van onderwijs, onderzoek en leren - inspelend op de specifieke uitdagingen en kenmerken van postindustriële steden.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De moderne wereld wordt gekenmerkt door een exponentiële groei van de hoeveelheid gegevens die is vastgelegd uit verschillende gegevensbronnen. Het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens zijn centrale elementen van de hedendaagse handel en wetenschap, met snelle acceptatie op gebieden variërend van bedrijfsanalyse en marketing tot computervisie en natuurlijke taalverwerking. Ze vertrouwen allemaal op geavanceerde algoritmen, modellen, computermethoden en efficiënte en schaalbare computersystemen - allemaal opgenomen in het masterprogramma Computing.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Blended

    Engels

    De graduate studieprogramma INTER-EnAgro biedt theoretische en praktische kennis gericht op duurzaam gebruik en beheer van natuurlijke hulpbronnen zoals bodem en water, evenals positieve en negatieve effecten van menselijke activiteiten, voornamelijk landbouw, op deze bronnen. Het programma is ontworpen als een voortzetting van de undergraduate studies en maakt de voortzetting van studies op postdoctoraal niveau.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Digital Marketing richt zich op het 'bredere plaatje' en bereidt je voor op strategisch en out-of-the-box denken in de context van marketing. Aarzel niet om uw vaardigheden op het gebied van digitale marketing verder aan te scherpen.

    • La Rochelle, Frankrijk
    • Athens, Griekenland
    • + 4 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit gezamenlijke masterprogramma in mariene biotechnologie is een geïntegreerd multidisciplinair programma dat wordt aangeboden in het kader van een van de eerste transnationale Europese universiteiten. Het programma biedt de student academisch onderwijs van hoge kwaliteit, bouwt professionele competenties op op het gebied van mariene biotechnologie (ook wel blauwe biotechnologie genoemd) en helpt de mondiale uitdagingen ervan aan te pakken.

    • Split, Kroatië

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Graduate (master) study of hospitality and tourism management is de eerste studie van die soort gericht op de internationale toeristische markt met de nadruk op het verwerven van praktische vaardigheden en kennis die overal ter wereld kunnen worden toegepast. Als onderdeel van dit studieprogramma lopen studenten stage in enkele van de meest prestigieuze wereldhotels, toeristische bedrijven en organisaties, evenals restaurants, waardoor ze een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt kunnen behalen.

    • Miskolc, Hongarije
    • Zagreb, Kroatië
    • + 2 more

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    Gebouwd op bestaande sterke MSc-programma's voor de exploratie van mineralen, is TIMREX een gezamenlijke masteropleiding in de exploratie van mineralen met toegevoegde innovatie- en ondernemersvaardigheden. Het programma legt een sterke nadruk op veldactiviteiten en de toepassing van innovatieve verkenningstechnieken en -oplossingen is de specialiteit van TIMREX onder de EIT-gelabelde masterprogramma's. Tijdens de zomerperiode tussen het eerste en tweede studiejaar wordt van de studenten intensief veldwerk verwacht. Studenten zullen hun ondernemerschap, innovatieve en sociaal-burgerlijke vaardigheden ontwikkelen, met sterke steun van industriële en onderzoekspartners.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een technisch vakgebied tegen te komen dat niet gerelateerd is aan informatieverwerking. Het ongekende belang van informatie in moderne samenlevingen is voornamelijk te danken aan de snelle ontwikkeling van communicatietechnologie. uitwisselen van gegevens tussen heterogene spelers, van mensen, over autonome auto's tot robots, is de fundamentele voorwaarde voor elke vorm van samenwerkingsactiviteiten. Dit zou niet mogelijk zijn zonder geavanceerde gegevensverwerkings- en communicatiesystemen. Het is duidelijk dat de informatie hand in hand gaat met communicatietechnologie, dus deze gebieden zijn samengevoegd in de masteropleiding Information and Communication Technologies.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Electrical Power Engineering is een multidisciplinair veld dat effectieve en efficiënte energieopwekking, -transmissie, -distributie en -gebruik onderzoekt en bevordert, evenals energiebeheer. Duurzame energie en geavanceerde energiesystemen zijn van het grootste belang voor de toekomst van de menselijke beschaving.

    • Dubrovnik, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    De graduate studie in Economics and Business Economics duurt twee jaar,. dat wil zeggen vier semesters. (120 ECTS studiepunten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in Economics of Business Economics.

    • Zadar, Kroatië

    Op de campus

    Kroatisch

    Afstudeerrichting archeologie heeft tot doel gespecialiseerde kennis te ontwikkelen in een van de belangrijkste archeologische subdisciplines (prehistorische archeologie, klassieke archeologie, middeleeuwse en post-middeleeuwse archeologie, onderwaterarcheologie). De graduate studie heeft ook tot doel het begrip en de toepassing van de methoden van wetenschappelijk en onderzoekswerk die in de archeologie worden gebruikt, volledig te ontwikkelen.

    • City of Zagreb, Kroatië

    Op de campus

    Kroatisch

    Door de gespecialiseerde professionele studie Corporate Finance curricula onder de knie te krijgen, verwerft de student de specifieke theoretische kennis die nodig is voor kritisch denken en het vermogen om deze in de praktijk toe te passen. De student beheerst de kennis, vaardigheden, algemene en specifieke competenties en verkrijgt de relevante, systematische en actuele kennis op het gebied van bedrijfsfinanciën, die praktisch kan worden toegepast bij besluitvorming over financiën binnen ondernemingen.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Chemische en milieutechnologie (CET) is een universitair studieprogramma. De lessen worden uitsluitend in het Engels gegeven, in klassieke ex -athedra-lezingen. CET is een interdisciplinair studieprogramma dat studenten vaardigheden en kennis uit de technische wetenschappen biedt; chemische, milieu- en materiaalkunde en natuurwetenschappen; toegepaste en analytische chemie.

    • Rijeka, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Discrete wiskunde is de tak van de wiskunde die zich bezighoudt met discrete wiskundige structuren, dwz wiskundige structuren over telbare sets (eindige sets of sets met dezelfde kardinaliteit als de natuurlijke getallen). Onderwerpen in discrete wiskunde omvatten onder andere combinatoriek, grafentheorie, codeertheorie en cryptografie.

    • Rijeka, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten die een universitair afstudeerprogramma studeren en voltooien, aangeboden door de Faculteit der Economische Wetenschappen in Rijeka, verwerven competenties en vaardigheden die belangrijk en nodig zijn in hun toekomstige carrière als MA's in Bedrijfseconomie.