Filter
Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Top Afstandsonderwijs Masters Programma's in Klantenrelaties 2019

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Afstandsonderwijs Masters in Klantenrelaties

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Klantenrelaties, Afstandsonderwijs

Campus Universitario Europeo

Deze Master wordt bestudeerd door middel van verschillende cursussen gerelateerde kwesties in de belasting op ondernemingen en investeringen van zowel de financiële activ ... [+]

Master Sales en Customer In dit Professional Master CUE worden bestudeerd door middel van verschillende cursussen, onderwerpt wijze verband Zwemmen met de belasting en de investeringen van zowel de financiële activa en materiële bedrijf. De training ontwikkelt de Professional Master CUE is gericht op het verstrekken van de tools die nodig zijn voor de professionele ontwikkeling, omdat, naast het verwerven van de fundamentele menten theoretici, dragen een sterk ontwikkelde praktische component.

Wie is het?

Alle studenten krijgen de nodige vaardigheden te verwerven om de activi- voeren Dades klant binnen bedrijven, dus dat zou te bereiken zijn tevredenheid. Sales technieken zullen andere pijlers van deze opleiding, het aanbieden van studenten de nodige instrumenten voor een succesvolle verkoopproces en cliënten.... [-]

Spanje Marbella A Coruña Madrid
September 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands