Afstandsonderwijs Masters in Key Account Management

Top Afstandsonderwijs Master's Programma's in Key Account Management 2019

Key Account Management

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Master in Key Account Management is de perfecte postdoctorale programma voor die accountant die wil zijn of haar vaardigheden te scherpen. De cursus zal ingaan op de belangrijkste onderdelen van accountancy voegen bestuurlijke vaardigheid om complexiteiten die zich voordoen in de boekhouding verwerken.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Afstandsonderwijs Master in Key Account Management

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MSc{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Key Account Management

Search for similar programs here