Filter
Master Studies
Kazachstan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Programma's in Kazachstan 2019/2020

Kazachstan is centraal gelegen in Eurazië en is snel te nemen op een meer prominente rol in de regio en in de afgelopen jaren ervaring een snelle groei en ontwikkeling. Een toenemend aantal studenten hebben ontdekt de uitstekende graduate programma's die Kazachstan te bieden heeft als de overheid is toegenomen focus op verbetering van academici en het onderwijs te hervormen. Buiten de klas, kunnen de studenten van de Master in Kazachstan programma's ervaren de rijke geschiedenis, prachtige landschappen, moderne steden, interessante cultuur en gastvrije mensen.

Er zijn verschillende opties voor een Master in Kazachstan, met verschillende eisen en lengtes, die specifiek zijn voor elk programma en de universiteit. Sommige van de meer populaire Master in Kazachstan programma's zijn in de disciplines van business, economie, internationale betrekkingen, gezondheid en onderwijs. Met een Master in Kazachstan, zullen de studenten ervaren een top-notch onderwijs gefaciliteerd door deskundige faculteit.

Neem een ​​kijkje door de Master in Kazachstan onderstaande opties en je kan het programma die u zullen helpen uw doelen te bereiken te vinden!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Kazakh British Technical University (KBTU)

Het Intelligent Systems-programma is gericht op de voorbereiding van specialisten in Data Science / Machine Learning. Een uniek programma dat geavanceerde studie samen me ... [+]

Top Masters Programma's in Kazachstan 2019/2020. Programma perspectievenEen uniek programma dat geavanceerde studie samen met praktische ervaring biedt;Een geweldige kans om uw potentieel te realiseren en professionele vaardigheden te ontwikkelen door te werken aan echte projecten van leveranciers zoals EMC, Alem Research, enz .;Het programma is gericht op de voorbereiding van specialisten in Data Science / Machine Learning;Het leren van geavanceerde innovatieve technologieën, waaronder het verzamelen van een grote hoeveelheid gegevens, het oplossen van bedrijfscasussen met behulp van gegevensverwerking en managementtechnieken, met behulp van programmeertalen zoals R, Python en MATLAB, en ervaring opdoen in het werken met machine learning en patroonherkenningstools en -technieken ;Leermiddelen en -technieken die nodig zijn voor de ontwikkeling van real-time en ingebedde systemen;Cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde specialisten, ontwikkelaars van softwareproducten van grote en bekende bedrijven zoals (moet worden ingevuld)Professionele certificering van de Universiteit van Southampton;Goed betaalde baan na afstuderen;Het studiegeld voor de gehele studietijd is 8 400 000 tenge; * er is een mogelijkheid om de interne beurzen van de KBTU te winnen.Het programma is gebaseerd op een unieke technologie, waarbij verworven theoretische vaardigheden kunnen worden toegepast op echte praktische problemen.Een onschatbare kennis die vandaag nuttig is.Programmeer mij vereistenNiet-gegradueerde in Informatiesystemen, Automatisering en Controle, Computersystemen en Software, of andere gerelateerde velden;Sterke kennis van programmeren op hoog niveau en op laag niveau, algoritmen en datastructuren, objectgeoriënteerd programmeren, ingebed ontwerp en digitale logica achtergrond, solide waarschijnlijkheid en lineaire algebra achtergrond;Goed niveau van Engelse taalvaardigheid.... [-]
Kazachstan Almaty
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Kazakh British Technical University (KBTU)

De Master in Toegepaste Software Engineering (Informatie Systemen) missie verhoogt het concurrentievermogen van Kazachse professionals voor grote productiebedrijven en in ... [+]

Staatsbeurzen voor onderwijsonderzoek en ook KBTU-beurzen worden toegekend aan de masterstudenten van het gespecialiseerde onderwijs.

Master's programma is een combinatie van semester cursussen, afgewisseld met 2-3 weken lang modules. Naast theoretische kennis, verwerven studenten praktische vaardigheden die werken aan real-life projecten.

Missies en doelen

Het concurrentievermogen van Kazachse professionals vergroten voor grote productiebedrijven.

Introductie van een nieuw type masterprogramma, dat zich richt op ervaringsgericht leren over echte projecten van verschillende bedrijven.

Voordelen van het programma mijEen uniek programma, dat theoretische kennis en praktische vaardigheden combineert;Controleren door grote vendor-bedrijven;Real projects 'ontwikkeling van grote bedrijven, zoals "Kazatomprom", "KazTransGaz", "Kazachstan Temir Zholy", "Halyk Bank" enz .;Voorbereiding van professionals met specialisatie in webontwikkeling;Training in de nieuwste technologische innovaties, waaronder cloudtechnologie, mobiele applicaties en recente ontwikkelingen in webprogrammering;Hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, ontwikkelaars van softwareprogramma's van Oracle, IBM, Microsoft, Redhat;Industriële certificaten van toonaangevende bedrijven voor softwareontwikkeling;Een baan met een hoog salaris na het afstuderen.Programmeer mij Structuur... [-]
Kazachstan Almaty
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands