Masters Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in Örebro Zweden

Top Masters Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in Örebro Zweden

Journalistiek en Massacommunicatie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Het veld van de journalistiek vereist professionals bereid om te zoeken naar informatie en doorgeven aan het publiek door middel van krantenartikelen of radio- en televisie-uitzendingen. Journalistiek is een gebied dat individuen te organiseren, hardwerkende, en detail-oriented vereist.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Met een personeelsbestand van meer dan 100.000 mensen, Örebro stad is het administratieve centrum van de gemeente Örebro Örebro County, Zweden. Het is de geboortestad van een van nieuwe verbeterde colleges van Zweden - de universiteit van Örebro.

Beste Master Porgramma in Journalistiek en Massacommunicatie in Örebro in Zweden

Lees meer

Master In Strategische Communicatie

Örebro University
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Zweden Orebro

[+]

Kosten en kosten

Eerste afbetaling: 48756 SEK, Totale kosten: 97512 SEK

Als u de nationaliteit bezit van een land van de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, hoeft u GEEN aanvraag of collegegeld te betalen.

[-]