Masters in Journalistiek en Massacommunicatie in Dubrovnik Kroatië

Top Master's Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in Dubrovnik Kroatië

Journalistiek en Massacommunicatie

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Journalistiek verwijst naar het schrijven over actuele gebeurtenissen voor uitzending nieuws op radio of televisie of gedrukte artikelen voor kranten en andere publicaties. Journalisten bijdragen aan het stimuleren en betrekken het publiek en helpen lezers en kijkers van de wereld om hen te informeren.

Kroatië is een goede keuze voor studenten die willen studeren in een plaats bekend om zijn prachtige kust, zijn mix van Mediterrane en Zuid-Oost-Europese charme en rijk historisch en cultureel erfgoed.

Studenten die opleidingen in het hoger onderwijs in deze stad zijn in grote aantallen. Dit is te wijten aan de vele instellingen, zoals de populaire Dubrovnik International University. Hoger onderwijs in deze stad wordt veel gewaardeerd als de instellingen hier heeft geproduceerd opmerkelijke mensen in Kroatië.

Top Masters in Journalistiek en Massacommunicatie in Dubrovnik in Kroatië

Lees meer

Mediastudies

University of Dubrovnik
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Kroatië Dubrovnik

De afgestudeerde Media Studies studie duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS-punten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in Public Media. [+]

Media Studies

De afgestudeerde Media Studies studie duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS-punten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in Public Media. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de verworven theoretische en praktische kennis toe te passen in media bedrijven, instellingen, overheid en niet-gouvernementele organisaties, waarvan het belang zijn van de media, het maatschappelijk middenveld en de publieke arena, en in sociaal-wetenschappelijk onderzoek instellingen. Er is een tekort aan dit soort specialist in de Kroatische media.De educatieve structuur van de Kroatische journalisten en media bevestigt dat er een tekort is aan specialisten die in staat zou zijn om trends te herkennen in de media ontwikkeling van hun theoretische ervaring en dan om hun hoge niveau expertise gebaseerd op een modern media-wetenschap toe te passen. Daarom wordt de graduate studieprogramma georganiseerd zodanig aan de behoeften van het vak en het publiek voldoen en tegelijkertijd om studenten een programma compatibel met de internationale graduate media studies. ... [-]