Masters Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in Semarang Indonesië

Beste Master's Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in Semarang Indonesië

Journalistiek en Massacommunicatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Journalistiek verwijst naar het schrijven over actuele gebeurtenissen voor uitzending nieuws op radio of televisie of gedrukte artikelen voor kranten en andere publicaties. Journalisten bijdragen aan het stimuleren en betrekken het publiek en helpen lezers en kijkers van de wereld om hen te informeren.

Indonesië, een land in Zuidoost-Azië, huizen meer dan 238 miljoen mensen. Indonesië is het vierde meest bevolkte land ter wereld. Sector van het land onderwijs wordt ingedeeld in het kleuter-, junior en senior primaire, secundaire en getrainde cursussen.

Deze stad heeft een van de grootste universiteiten van Indonesië: Semarang State University. Bovendien, deze plek is een knooppunt van beroemde universiteiten zoals Soegijapranata Katholieke Universiteit, Sultan Agung Islamitische Universiteit, en Dian Nuswantoro University.

Beste Master's Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in Semarang in Indonesië

Lees meer

Master in Environmental Health

Diponegoro University
Campus Voltijd July 2018 Indonesië Semarang

[+]

Master's Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie in Semarang Indonesië. [-]