289 Master Opleidingen in Japan for 2024

Master Opleidingen in Japan for 2024Filter
    • Niigata, Japan

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze opleiding is niet alleen te laten studenten begrijpen de moderne economie kaders, maar ook om ze uit te rusten met analyse-instrumenten in de economie.

    • Tokyo, Japan

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    MSc in Finance-programma is een full-time, twee jaar durende programma uitgevoerd in het Engels. Het is ontworpen om menselijke hulpbronnen te ontwikkelen met financiële kennis en technische knowhow die nodig is voor ondernemersactiviteiten.

    • Beppu, Japan

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Veel mensen beschouwen de 21e eeuw als de "Azië-Pacific eeuw" als gevolg van de voortdurende en krachtige groei van de regio. De bekendheid van de regio is te zien aan de toenemende politieke macht in de G-20 en de economische onderlinge afhankelijkheid die een gestage groei mogelijk maakt.

    • Barcelona, Spanje
    • Brussels, België
    • + 7 more

    Full time, Deeltijd

    9 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé Master of Arts (MA) in Global Studies-graad, uitgereikt door de hoofdcampus van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar credits zijn verdiend, en op advies van de Academische Raad van de school.

    • Nagoya, Japan

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van The NUCB Business School is om onze studenten de motivatie bij te brengen om een succesvolle en lonende carrière in wereldwijde zakelijke omgevingen te beginnen of te verbeteren. Onze docenten en medewerkers bieden studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor toekomstige werkgelegenheid en leiderschapskansen.

    • Ghent, België
    • Alcoi, Spanje
    • + 2 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De International Master of Science in Textile Engineering is een 2-jarige masteropleiding die de volgende generatie textielingenieurs opleidt. Het eerste semester studeer je aan de Universiteit Gent in België, het tweede semester aan de Polytechnische Universiteit van Valencia in Spanje (voor het academiejaar 2022-2023), het derde semester kun je kiezen tussen de Universiteit van Borås in Zweden of het Kyoto Instituut voor Technologie in Japan. Tijdens het vierde semester doe je een scriptie aan een van de partneruniversiteiten. Je studeert dus in Europa (en Japan). De professoren die je lesgeven komen van over de hele wereld.

    • Zürich, Zwitserland
    • Antwerp, België
    • + 7 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma Master in Business Studies - Specialisatie in Tourism and Hospitality Management wordt volledig in het Engels gegeven. Studenten moeten 27 cursussen voltooien voor 54 ...

    • Tokyo, Japan

    Full time

    Op de campus

    Met een christelijke geest - een hart van liefde en toewijding - leiden we klinisch psychologen op die mensen met waardigheid behandelen en die geavanceerde gespecialiseerde kennis en vaardigheden ten volle kunnen benutten.

    • Hirosaki, Japan

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    De Graduate School of Science and Technology (masteropleiding) beschouwt onderwijs als de belangrijkste taak, en heeft als doel om op zeer gespecialiseerde ingenieurs die zich kan aanpassen aan de vooruitgang en de diversiteit van de wetenschap en technologie te brengen.

    • Oxford, Verenigd Koninkrijk
    • Hong Kong, Hongkong
    • + 5 more

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science in Organisatie Leadership (MSOL) is een opleiding gezamenlijk aangeboden door Oxademy en Northwood University. De MSOL is speciaal ontworpen voor jonge, dynamische high-kaliber professionals en ook voor managers die hun focus op strategie, leiderschap en verandering, en globalisering. Het is ontworpen om u te helpen het menselijk potentieel te ontketenen binnen uw organisatie, terwijl uzelf positioneren voor professionele vooruitgang.

    • Boston, Verenigde Staten
    • Kobe, Japan
    • + 1 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Business Administration / Master of Science in Engineering Manufacturing wordt aangeboden als een dual-graden, gezamenlijk beheerd door het ministerie van Manufacturing Engineering en de School of Management.

    • Causeway Bay, Hongkong
    • Seoul, Zuid-Korea
    • + 2 more

    Deeltijd

    2 jaar

    Blended

    Engels

    Het programma geeft je het financiële inzicht dat je nodig hebt om te slagen en zakelijke uitdagingen in elke sector op te lossen. In welke functie je ook werkt, vaardigheden en kennis op gebieden zoals corporate finance; financiële markten; financiële boekhouding. Bouwt aan uw geloofwaardigheid en het vermogen om het grote geheel voor uw organisatie te zien binnen een wereldwijde context.

    • Kumamoto, Japan

    De voormalige Graduate School of Social and Cultural Sciences werd opgericht in april 2002 en bood een driejarig onafhankelijk, interdisciplinair en uitgebreid doctoraatsprogramma op basis van een breed scala aan vakgebieden die worden aangeboden aan de Faculteit der Letteren en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

    • Yamagata, Japan

    Op de campus

    Deze graduate school is in april 2016 opgericht als een nieuwe graduate school door de afdeling Functional Polymer Engineering en de afdeling Organic Device Engineering van de Graduate School of Science and Engineering geleidelijk te integreren en uit te breiden. Het bestaat uit één major, het Department of Organic Material Systems, en streeft naar consistentie van het onderwijs in samenwerking met het onderwijssysteem van het Department of Polymer and Organic Material Engineering, Faculty of Engineering. Te midden van de diversificatie van de productie en de verfijning van technologie, streven we naar het verbeteren van het planningsvermogen van nieuwe functionele materialen die vereist zijn voor leiders die standaardisatie op wereldniveau kunnen winnen, en het communicatievermogen door deelname aan internationale conferenties, enz., wereldwijd. We voeren onderwijs en onderzoek uit op het gebied van human resource development gericht op leiders. We vragen om zeer gespecialiseerde professionals die de wereld kunnen leiden door het beste uit de omgeving te halen waar we dicht bij de voorhoede van het veld van organische materiaalsystemen kunnen komen.

    • Tottori, Japan

    Op de campus

    We hebben lessen die basisconcepten in organische, anorganische en fysische chemie onderwijzen, gevolgd door geavanceerde lessen voor chemie van organische en anorganische materialen, organische en anorganische synthetische chemie, katalysatorchemie en elektrochemie. Daarnaast leggen we de nadruk op hands-on training onder laboratoriumomstandigheden naast klassikaal onderwijs om verschillende chemische processen te ervaren en te analyseren.