1092 Master Opleidingen in Italië for 2024

Master Opleidingen in Italië for 2024Filter
    • Neuchâtel, Zwitserland
    • Leicester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De FIFA Master - International MA in Management, Law and Humanities of Sport werd onlangs voor de elfde keer gerangschikt als de #1 Postgraduate Sport Management-cursus in Europa in de invloedrijke SportBusiness Postgraduate-ranglijst van 2023. De FIFA Master combineert een werkelijk internationale en multidisciplinaire aanpak.

    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Voltijd Master, geaccrediteerd door de Conférence des Grandes Écoles in Frankrijk. De MSc in Real Estate, die wordt gegeven op ESCP Business School-campussen in Madrid en Londen, biedt je de nodige vaardigheden en netwerken om te slagen in deze fascinerende en competitieve sector, in een internationale zakelijke context. De deelnemers worden gegeven door wereldberoemde docenten en deskundige gastbeoefenaars en krijgen een baanbrekende opleiding die theorie combineert met praktische toepasbaarheid om leiders in de branche te worden.

    • Florence, Italië

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma is voor enthousiaste modeontwerpers met een kritische creatieve visie. Laat je creativiteit de vrije loop en heb invloed op de toekomst van een modehuis door ontwerpprojecten te ontwikkelen en je ideeën tot leven te zien komen, van concept tot catwalk.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Deze Master of Science biedt een geavanceerde academische route in het ontwerpen van ruimtelijke ordeningen en stedelijk beleid, om de stad, het territorium en de omgeving te transformeren en te beheren.

    • Turin, Italië

    Full time

    15 maanden

    Blended

    Engels

    Voor een succesvolle carrière in de Food & Beverage sector als Managers, Executives en Ondernemers. Nadat u de Master hebt voltooid, zijn er meerdere scenario's open in een multinationale onderneming of in een kleine en middelgrote onderneming, in een start-up of in een geconsolideerd bedrijf in Europa of de rest van de wereld.

    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    Een toekomstgerichte en branchegerichte masteropleiding die je voorbereidt op communicatiegerelateerde rollen binnen de mode-industrie wereldwijd. Een multidisciplinair curriculum combineert essentiële kennis van de sector met specialistische en technische vaardigheden op het gebied van modejournalistiek, reclame, PR, evenementenbeheer, modebeeldproductie en meer via een studietraject bestaande uit lezingen, projectwerk verzorgd door echte modebedrijven, hands-on workshops, seminars met bezoekende experts, excursies en andere op ervaring gebaseerde activiteiten. Verleg je grenzen, je creativiteit en je vaardigheden in deze dynamische, unieke master die je een enorm concurrentievoordeel zal geven op de steeds evoluerende mode- en luxe arbeidsmarkt.

    • Valletta, Malta
    • Rome, Italië
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    De masteropleiding in Environmental Management en Duurzaamheid is een versnelde, 12 maanden, internationale double degree programma. Studenten het invullen van het programma ontvangen een Master of Science degree van zowel James Madison Uinversity en de Universiteit van Malta.

    • Venice, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma stelt u in staat vaardigheid te verwerven in een Aziatische of Noord-Afrikaanse taal en helpt u een grondige kennis te verwerven van de economische, juridische, historische en politieke aspecten van het relevante geografische gebied.

    • Gland, Zwitserland
    • Switzerland Online, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Effectief evalueren en toepassen van verschillende vaardigheden en concepten op het gebied van duurzaamheidsbeheer om de complexiteit van duurzame praktijken in organisaties aan te pakken. De Masters in Sustainability Management biedt studenten de mogelijkheid om diepgaande en praktische bedrijfskennis op te doen, evenals praktische ervaring op het gebied van duurzaamheid.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De gespecialiseerde master in duurzaamheid en circulaire bio-economie van Rome Business School is de ideale keuze voor alle mensen die een managementcarrière willen beginnen in divisies en organisaties die te maken hebben met duurzaamheid en tegelijkertijd volledig willen deelnemen aan de circulaire economie en willen profiteren van de positieve verandering die het met zich meebrengt.

    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De specialisatie Master in Contract Design vertegenwoordigt een specifieke sector van professionele toepassingen met betrekking tot het ontwerp, het beheer en de organisatie van middelen die helpen bij het realiseren van interne en externe ruimten met specifieke gebruiksdoeleinden. Het doel is om het individuele welzijn van gebruikers en de relaties met andere gebruikers en exploitanten in deze ruimtes te verbeteren, rekening houdend met al hun behoeften.

    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het doel van deze master in Europees recht en beleid op afstand, geleid door de rechtenfaculteit, is om een interdisciplinair beroepsprofiel op te leiden van een expert in Europees recht en beleid, waardoor hij operationele en professionele vaardigheden krijgt die hem in staat stellen deel te nemen aan de verschillende stadia van de het opstellen en uitvoeren van het Europese beleid.

    • Milan, Italië

    Deeltijd

    15 maanden

    Blended

    Italiaans

    De specialisatiemaster RIDEF 2.0 van Politecnico di Milano leidt sinds 2003 toekomstige professionals op in de energie- en milieutransitie. De specialisatiemaster richt zich op de training en opleiding van diegenen die willen werken op het gebied van duurzaamheid, hernieuwbare bronnen en energie-efficiëntie . De Specializing Master is geschikt voor zowel jonge afgestudeerden als ervaren werknemers.

    • Reggio Emilia, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Blended

    Engels

    De Master International Management, nu in zijn 25e editie, is de training in General Management die de technieken en methodologieën biedt die typisch zijn voor economie en bedrijfsbeheer met een bijzondere focus op zakelijke internationalisering, gericht op jonge afgestudeerden die van plan zijn om te verwerven kennis en vaardigheden die nodig zijn om in internationale contexten te opereren. Het wordt georganiseerd door CIS - School voor bedrijfsbeheer van Unindustria Reggio Emilia, die al meer dan 30 jaar actief is in de opleiding en ontwikkeling van menselijk kapitaal in de regio Emilia.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding psychologie van werk en organisatiewelzijn heeft tot doel afgestudeerden van de master op te leiden met hoge theoretisch-wetenschappelijke en professionele vaardigheden op het gebied van de psychologie, gericht op het beheer van menselijke hulpbronnen en de bevordering van het welzijn op de werkplek, zoals evenals de evaluatie en planning van individuele, groeps- en netwerkinterventie in organisaties. De masteropleiding Psychologie van werk en organisatorisch welzijn heeft ook tot doel de specifieke vaardigheden te verschaffen die vereist zijn van psychologen die van plan zijn onderzoeks- en interventieactiviteiten uit te voeren over de verschillende organisatorische contexten.