MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters Opleidingen in Italië 2019/2020

Italië staat bekend om veel van de meest wonderlijke dingen in het leven; wijn, heerlijk eten, mode, architectuur, kunst, film, literatuur, en natuurlijk de prachtige Italiaanse taal. Als je ooit in Italië geweest, dan weet je uit eerste hand de charmes dat dit mediterrane Europese land te bieden heeft. Afgezien van deze kenmerken, Italië heeft een uitstekende academische instellingen en studenten uit de hele wereld is gekozen voor een Master in Italië om hun onderwijs te bevorderen.

Er zijn vele spannende Master in Italië graden met meer en meer van hen wordt onderwezen in het Engels.Of u nu wilt Fashion, Design, Management, Science studie, Economie, Psychologie, Marketing, Engineering, of een ander onderwerp helemaal, vind je iets dat je belangen voor een Master in Italië het programma. Studenten die een Master in Italië niet alleen profiteren van de uitstekende faculteit en academische faciliteiten, maar ook van de internationale studenten die veel perspectieven brengt de leeromgeving.

Neem een kijkje via de zoekresultaten hieronder voor een Master in Italië het programma, of als je al weet waar en wat je wilt studeren, dan gebruik maken van de zoekvakken om uw zoekopdracht te verfijnen. Start nu!

 

gevonden resultaten Filter

Master in Service Design

POLI.design
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Italië Milaan

De Specializing Master in Service Design is speciaal ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar professionals die specifiek in staat zijn om de complexiteit van het ontwerpen van een dienst aan te kunnen. Om dit doel te bereiken, integreert de Specialisatie algemene theorie met methodologie en hands-on ervaring gericht op het creëren van systemische, complexe oplossingen die materiële en immateriële componenten mengen.

Master in Fashion Design Evolution

IFDA Italian Fashion & Design Academy
Campus Voltijd 10 maanden November 2019 Italië Milaan

De ontwerper is het hart van het modesysteem, maar het is niet langer alleen de creatieveling die een tekening tekent en inkleurt: het pure en eenvoudige talent voldoet tegenwoordig niet meer, omdat de ontwerper niet alleen kleding maakt, maar ook levensstijlen.

FIFA Master - International Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Zwitserland Neuchâtel Verenigd Koninkrijk Leicester Italië Milaan +4 more

Georganiseerd door het CIES - Internationaal Centrum voor Sportstudies, in samenwerking met drie universiteiten, De Montfort University in Leicester (Engeland), SDA Bocconi School of Management in Milaan (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland), de FIFA Master in Management , Law and Humanities of Sport is opgericht om managementeducatie binnen de sportwereld te bevorderen.

Mode fotografie meester

Ferrari Fashion School
Campus Voltijd 9 maanden Januari 2020 Italië Milaan

De Master in Fashion Photography is opgedragen aan degenen die gepassioneerd zijn door fotografie en mode en heeft als hoofddoel om de processen en methodieken voor het maken van een Fashion fotoshoot en een zeer professionele portfolio in detail te illustreren.

Master in duurzaam ontwerpen

School of Sustainability
Campus Voltijd 10 maanden Vraag informatie aan Italië Bologna

Een uitgebreid programma van 10 maanden met een praktijkgerichte benadering van duurzaam ontwerp en milieuduurzaamheid in de professionele context van MC Architects, ondersteund door bezoeken aan industriële sites, projectstudiereizen, klant- en gemeenschapsbijeenkomsten.

Master opleidingen in financiën en verzekeringen

University of Calabria
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Italië Rende

De Master in Finance and Insurance biedt studenten een grondige kennis voor het ontwerp en het beheer van complexe financiële en verzekeringsproducten, voor een beter begrip van de organisatie van financiële markten, voor de definitie en het beheer van socialezekerheidsstelsels en voor het meten van risico's met betrekking tot individuele financiële en verzekeringsproducten. Het curriculum biedt geavanceerde cursussen in wiskundige financiën, financiële econometrie, wiskunde voor het leven en geen levensverzekeringen, de economie van financiële markten, financiële en verzekeringsrecht. Aan het einde van de cursus hebben afgestudeerden in Finance en Insurance de vaardigheden om te werken binnen financiële instellingen en particuliere verzekeringen, autoriteiten die de marktinstellingen controleren, publiek pensioen, of als een consultant voor de evaluatie en het beheer van complexe producten en van de risico's aan hen gehecht. De cursus maakt het ook mogelijk om de kwalificatie, onderhevig aan concurrentie, van een actuaris te bereiken.

Master in Business innovatie (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Campus Deeltijd 9 maanden September 2020 Spanje Bilbao San Sebastián Verenigd Koninkrijk Cambridge Italië Florence Madrid +6 more

De MBI is een Executive Master, gegeven in samenwerking met Cambridge Judge Business School en Orkestra (Baskische Instituut voor Concurrentievermogen). Het programma is uniek in zijn soort, de integratie van theorie en praktijk en de versterking van het idee van innovatie door middel van acties. Het staat de deelnemers om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, versterken van de ontwikkeling en implementatie van strategische ideeën, het creëren van een cultuur die innovatie stimuleert, de integratie van R vergemakkelijken + D + I, de ontwikkeling van een innovatieproject voor hun bedrijf en zetten zichzelf in leiders die kan rijden innovatie in de bedrijven. De cursus bestaat uit 6 intensieve week lang modules op verschillende locaties.

Master in luxe management, innovatie en branding

Swiss School of Management, Rome Italy
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Open Inschrijving Italië Rome +1 more

Dit unieke masterprogramma is uniek in zijn soort. Het verschilt van andere Luxury Management-programma's, met een sterke component van praktische kwesties, en omvat niet alleen de managementkant, maar ook de innovatieve manier om een nieuw concept van branding en waardecreatie te ontwikkelen. Bedrijfsbezoeken worden ook overwogen in het programma.

Master in Hospitality Management International

Up Level School of Management
Campus 136 uur November 2019 Italië Milaan

De masteropleiding Hospitality Management op niveau Up is een professionele cursus binnen de hotelmanagementbranche waarmee studenten de nodige kennis kunnen opdoen om leidinggevende functies te vervullen.

Master in Management

LUISS Business School
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Italië Rome

Het programma is op maat gemaakt voor studenten die meer willen weten over bedrijfsdigitalisatie, duurzaamheid en nieuwe trends in risicobeheer.

Academische Master in accessoiresontwerp

Accademia Costume & Moda
Campus Voltijd 1 jaar November 2019 Italië Rome

De ontwerper van accessoires is nodig om modetrends te onderzoeken, analyseren en interpreteren, om een collectie accessoires correct in te passen in een hedendaags stilistisch landschap. Deze training simuleert het pad van de industrie, onderzoek naar materialen en trends, de studie van nieuwe trends, ontwerpen

Master Internationaal Management

CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Italië Reggio Emilia

De Master International Management is een training in General Management die de technieken en methodieken biedt die kenmerkend zijn voor de economie en het bedrijfsmanagement, met speciale aandacht voor internationalisering van bedrijven.

Meester in verzekeringen

MIB Trieste School of Management
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Italië Trieste

De masteropleiding is een stimulerend en compleet masterprogramma (fulltime, 12 maanden), met competenties om de carrière in verzekeringen, consultancy te bevorderen

Master in Materials Science

Mamaself+
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Rennes Allée des Républicains Espagnols Duitsland München Italië Turijn Polen 81 +7 more

MaMaSELF is een tweejarige internationale mastercursus materiaalkunde die volledig in het Engels wordt gegeven, meerdere masteropleidingen biedt en sinds 2007 wordt erkend als Europese excellentie op dit gebied. en chemische, mechanische en fysische eigenschappen van materialen).

Diploma en master in geavanceerde Europese studies

Fondazione Collegio Europeo di Parma
Campus Voltijd 2 semesters Vraag informatie aan Italië Parma

Het diploma en universitaire master in geavanceerde Europese studies is een springplank om iemands competenties op het gebied van het recht van de Europese Unie, economie en beleid te vergroten, om zo hulpmiddelen te bieden voor het opbouwen van een internationale carrière. Het interdisciplinaire en meertalige studieprogramma is gericht op het aanbieden van gespecialiseerde vaardigheden over de structuur en het functioneren van de Europese Unie en haar beleid.