MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in de Verenigde Pontedera in Italië 2020

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Master Opleidingen in de Verenigde Pontedera in Italië

gevonden resultaten Filter

Schoenen

Istituto Modartech
Executive opleidingen
feb 2020
<
Voltijd
<
9 maanden
Engels
Italiaans
Campus

Een innovatief project dat het mogelijk maakt om de eigen creativiteit te uiten, de instrumenten te bieden voor het creëren, ontwikkelen en de professionele presentatie van ee ...

Lees meer

Mode-ontwerp Job Master

Istituto Modartech
Executive opleidingen
feb 2020
<
Voltijd
<
9 maanden
Engels
Italiaans
Campus

De cursus is een hoge specialisatie voor jonge ontwerpers die de droom voeden om leven te geven aan hun eigen kledinglijn. Een innovatief project dat het mogelijk maakt om de ...

Lees meer