50 Master Opleidingen in Florence, Italië for 2024

Master Opleidingen in Florence, Italië for 2024Filter
  • Master in creatieve richting voor mode

    IED – Istituto Europeo di Design Florence

    • Florence, Italië

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma is voor enthousiaste modeontwerpers met een kritische creatieve visie. Laat je creativiteit de vrije loop en heb invloed op de toekomst van een modehuis door ontwerpprojecten te ontwikkelen en je ideeën tot leven te zien komen, van concept tot catwalk.

    • Florence, Italië

    Full time

    5 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Schrijf je in voor de 12e editie van de Master in European Project Planning and Management. Internationale stages zijn gegarandeerd bij 60 partnerorganisaties in heel Europa. De 12e editie van het masterprogramma wordt gepresenteerd als een hybride initiatief (dwz online en op locatie). Het doel van de Master in Europese projectplanning en -beheer is om deelnemers de vaardigheden te bieden om succesvol te werken op het gebied van internationale samenwerking, door gebruik te maken van Europese financieringsprogramma's.

  • Meester in heilige kunst

    Sacred Art School

    • Metropolitan City of Florence, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Blended

    Engels, Italiaans

    De Master in Sacred Art beoogt het aanbieden van theoretische en praktische training op het gebied van heilige en religieuze kunst. Deze sector, diep geworteld in de Italiaanse cultuur en traditie, vormt een aanzienlijk percentage van het Italiaanse artistieke erfgoed. De drie specialisaties om uit te kiezen voor de meester zijn Schilderen, Beeldhouwen en Goudsmeden.

  • Internationale master in de architectuur

    STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

    • Florence, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Hoogwaardige architectuur bevat altijd een verwijzing naar historische en hedendaagse globale architectuur. Italië is de beste plaats voor het verkennen van de oorsprong van architectuur en tegelijkertijd voor het observeren van avant-gardistisch design in de nieuwe werken van verbazingwekkende architecten van wereldklasse. Bovendien ontwikkelt het innovatieve concept van onze Master of Architecture in Italië, de combinatie van theorie met echt internationaal werk dat we op vijf locaties in de wereld hebben gerealiseerd, een nieuwe benadering van de cursus "Study on work environment", waar alle lezingen zullen zijn rechtstreeks van toepassing op het avontuur van echt werk met zijn complexiteit en zijn fascinerende combinatie van materialen, ruimte, licht, functies en constructie.

    • Florence, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma Master of Arts in de politieke wetenschappen wordt exclusief gegeven in Florence, Italië, en richt zich op vergelijkende en internationale politiek. Dit programma is bedoeld om studenten rechtstreeks te betrekken bij vergelijkende en internationale politiek via studies in het buitenland en praktische ervaring.

  • Master in Management Engineering

    University of Florence

    • Florence, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Master in Management Engineering is een 2-jarige opleiding die volledig in het Engels wordt gegeven. De programmabeschrijving en praktische informatie zijn te vinden in de studentengids, bedoeld voor studenten die in studiejaar 2023-2024 zijn ingeschreven. Het verzoek tot toelating kan worden ingediend volgens de procedure zoals beschreven op de Masteropleiding-website.

    • Florence, Italië
    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    Officieel masterdiploma geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Universiteiten en Onderzoek. De Master of Arts in de fotografie onderzoekt de methodologische analyse van het onderwerp verder vanuit de studie van de conceptuele, esthetische en ethische aspecten van actuele tendensen, terwijl het experimenteren met nieuwe technieken en nieuwe geïntegreerde media de feitelijke professionele praktijk stuurt.

  • Master in curatoriële praktijk

    IED – Istituto Europeo di Design Florence

    • Florence, Italië

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De cursus leidt studenten ertoe om het vak van conservator in al zijn vormen praktisch te leren, mede dankzij een internationale faculteit die enkele van de meest vooraanstaande professionals uit de kunstwereld omvat. Op deze manier maken deelnemers kennis met de curatoriële methoden die instellingen als Peggy Guggenheim Collection, Fondation Pinault, Fondazione La Biennale di Venezia en Christie's toepassen.

  • Master in Arts Management

    IED – Istituto Europeo di Design Florence

    • Florence, Italië

    Full time

    11 maanden

    Op de campus

    Engels

    Er wordt speciale aandacht besteed aan de organisatie van evenementen, aangezien studenten aan het einde van elke module een evenement moeten ontwerpen en beheren dat verband houdt met kunst en cultuur. De masteropleiding vormt een centrale figuur voor het leven van culturele instellingen die zich bezighouden met kunstprojectmanagement. Deze professional is in staat om innovatieve inhoud te identificeren, een uitgebreid evenementenschema te structureren, fondsenwervende evenementen te plannen en te ontwikkelen en middelen te beheren.

  • Master of Furniture Design

    The Florence Institute of Design International

    • Florence, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

  • MSc in Marketing

    European School of Economics

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Rome, Italië
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Marketing bereidt kandidaten voor op een breed scala aan loopbanen in marketingmanagement, zoals merkbeheer, productontwikkeling, detailhandel, servicemarketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profitorganisaties.

  • Voedsel- en wijnjournalistiek

    Italian University Line – IUL

    • Florence, Italië

    Op de campus

    Italiaans

    De master heeft tot doel technisch-wetenschappelijke vaardigheden te bieden die verband houden met de organoleptische kwaliteiten van producten, vaardigheden die zich richten op de technieken en technologieën voor de transformatie van wijn en voedingsproducten. Ter afronding van de cursus worden theoretische en praktische verdiepingsstudies voorzien met stages op het gebied van horeca en hospitality. Ten slotte is er een speciale en specifieke ruimte voorzien voor het verwerven van tekstuele vaardigheden en bekwaamheden, gericht op het verzekeren van volledige vertrouwdheid bij het interpreteren en produceren van teksten van verschillende stijlen en gericht op verschillende doelgroepen.

  • Master of Arts in Studio Art

    The Florence Academy Of Art (all campuses)

    • Florence, Italië

    Op de campus

    Italiaans

    De Master of Arts in Studio Art van de Florence Academy, met de nadruk op klassieke methoden, biedt training in tekenen en schilderen aan kunstpedagogen die deze op vaardigheden gebaseerde technieken in hun klas willen gebruiken, en aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren maken van realistische kunstwerken. Van MA-kandidaten wordt niet verwacht dat ze met een hoog niveau van technische vaardigheid in het programma komen. In plaats daarvan is het programma ontworpen om de kennis te bieden en de vaardigheden van kandidaten met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus te ontwikkelen.

    • Florence, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het MFA-programma van Alchimia ontwikkelt zich over een periode van twee jaar met het doel om de kennis en vaardigheden van de studenten in studio-gebaseerd sieradenontwerp uit te breiden en te verdiepen. Het programma is bedoeld om verder kritisch inzicht in en van de discipline te genereren, individuele artistieke benaderingen en posities te versterken en nieuwe mogelijkheden voor marketing en promotie te onderzoeken.

  • Master in Visual Arts

    Florence Classical Arts Academy

    • Florence, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Russisch

    Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele artiesten die in het veld oefenen, met het doel hun technische niveau verder te verbeteren en hun expertise te verbreden. Er zijn gedeeltelijke en volledige beurzen verdeeld volgens de jaarlijkse competitie.