MASTERSTUDIES

Afstandsonderwijs Master's Programma's in Internationale Studies 2020/2021

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Internationale studies worden beschouwd als een interdisciplinair gebied dat gebruik maakt van informatie uit meerdere referentiekaders, zoals culturele, sociale, politieke, ethische en economische gezichtspunten. Dit kan studenten helpen om problemen te evalueren die populaties wereldwijd kunnen beïnvloeden.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Internationale Studies

2 Resultaten in Internationale Studies, Afstandsonderwijs Filter

Master in internationale geostrategy en jihadistisch terrorisme

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
9 maanden
Spaans
Online

De Master in International Geostragegy en Jihadist Terrorism is een officiële graad van II livello (tweede niveau) van de Pegasus University of Italy, die toegang geeft tot he ...

Lees meer

Master in internationaal beleid en praktijk

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De Master of International Policy and Practice (MIPP) van de Elliott School is een gevorderd professioneel diploma voor professionals uit de middenloopbaan. Het programma comb ...

Lees meer