Master in Internationale Communicatie in Portugal

Vind Masters in Internationale Communicatie in Portugal

Internationale Communicatie

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Internationale communicatie programma's en cursussen kunnen studenten om te communiceren met een verscheidenheid van bedrijven en bedrijven over de hele wereld voor te bereiden. Sommige instellingen bieden studenten de mogelijkheid om meerdere talen, die zouden kunnen helpen afgestudeerden groeien in de industrie te leren.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master in Internationale Communicatie in Portugal

Lees meer

Master's Degree In Vertaling En Multiculturele Communicatie

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Voltijd October 2018 Portugal Braga

De Master's degree in Translation en Multiculturele Communicatie bereidt haar studenten voor de taal die beroepen. Geavanceerde opleiding in vertaling technologie├źn, vertaalpraktijk, audiovisuele vertaling, lokalisatie, en een aantal opties waarmee de student een individueel autonome professionele project te maken, of om onderzoeksprojecten op het gebied van de vertaling, corpora taalkunde of terminologie te ontwikkelen. [+]

De Master's degree in Translation en Multiculturele Communicatie bereidt haar studenten voor de taal die beroepen. Geavanceerde opleiding in vertaling technologie├źn, vertaalpraktijk, audiovisuele vertaling, lokalisatie, en een aantal opties waarmee de student een individueel autonome professionele project te maken, of om onderzoeksprojecten op het gebied van de vertaling, corpora taalkunde of terminologie te ontwikkelen.

Het personeel is een ervaren, toegewijde en gekwalificeerde groep, ondersteunende en stimulerende hun studenten om hun volledige potentieel te bereiken. Gedurende de twee jaar zullen de studenten in staat zijn om gekwalificeerde professionals die worden uitgenodigd om workshops, lezingen en specifieke buitenschoolse training geven te voldoen. ... [-]