MASTERSTUDIES

Masters in Internationaal recht in de Verenigde Arabische Emiraten

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

De wereld is nu een global village. Dit betekent dat mensen dichterbij komen, en begrippen als immigratie en internationale huwelijken zijn niet vaak meer. Voor al deze taken, wordt de hulp van International Lawyers en consultants altijd vereist. Vandaar, Master in International Law is een populaire opleiding.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Masters Programma in Internationaal recht in de Verenigde Arabische Emiraten

2 Resultaten in Internationaal recht, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Master in internationaal zakenrecht

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

De master's degree in International Business Law is een programma verspreid over vier semesters over twee jaar. De cursusschema is zorgvuldig ontworpen om professionele werkge ...

Lees meer

Meester in het internationaal recht, diplomatie en internationale betrekkingen

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

De Master in Internationaal Recht, Internationale Relaties en Diplomatie heeft twee specialisaties. Onze faculteit bestaat uit professoren en advocaten van de Parijse-Descarte ...

Lees meer