MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in International Management in de Verenigde Lyon Frankrijk

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Personen met een educatieve of professionele achtergrond in een verwante veld kan een cursus in internationaal management te overwegen. Deze cursus biedt een grondige studie van het management principes in relatie tot hun wereldwijde toepassingen. Gezien het brede karakter van het management, kan deze informatie worden toegepast in een verscheidenheid aan disciplines.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Lyon ligt in het oostelijk deel van midden-Frankrijk. Het is de stad met meer dan 400.000 inwoners. Lyon stad heeft tal van universiteiten, hogescholen en andere kleine instellingen voor hoger onderwijs.

Beste Master in International Management in de Verenigde Lyon in Frankrijk

1 Resultaten in International Management, Lyon Filter

Europese Master in Management

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus

Solliciteer voor één programma - European Master in Management, voer 3 toonaangevende Europese business schools in. De European Master in Management is een 2-jarige algemene m ...

Lees meer