Master's Opleiding in Internationaal Management in de Verenigde São Paulo Brazilië

Beste Masters Programma's in Internationaal Management in de Verenigde São Paulo Brazilië

Internationaal Management

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

MSc in International Management is een ideale manier in het management van organisaties die werkzaam zijn in de wereldwijde markten. Het is gebaseerd op aanzienlijke expertise in de school op het gebied van management, international business, marketing, strategie, economie, operaties, boekhouding en financiën om u de nieuwste ideeën in het management denken en algemene vooruitzichten van hoe wereldwijde organisaties werken vandaag.

Brazilië, officieel de Federale Republiek Brazilië, is het grootste land in zowel Zuid-Amerika en de Latijns-Amerikaanse regio. Het is de wereld 's vijfde grootste land, zowel per geografisch gebied en door de bevolking, met meer dan 193 miljoen mensen.

Beste Master Porgramma in Internationaal Management in de Verenigde São Paulo in Brazilië

Lees meer

Master In International Management

FGV
Campus Deeltijd 18 - 24 jaar August 2018 Brazilië São Paulo

[+]

Masters in Internationaal Management in de Verenigde São Paulo Brazilië. Doelstellingen Voor wie is het? Programma Kenmerken [-]