Deeltijd Master's Programma in Internationaal Human Resource Management Europa

Top Deeltijd Masters Opleidingen in Internationaal Human Resource Management 2019 Europa

Internationaal Human Resource Management

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

MA in International Human Resource Management is samengesteld voor mensen met een interesse in resource management of ervaring in human resource activiteiten die wensen om hun vaardigheden te verbeteren mens. Het biedt een kans om zich te concentreren op culturele en management vraagstukken op mondiaal niveau. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​kritisch bewustzijn en systematisch inzicht in de huidige vraagstukken en problemen in het internationale human resource management te ontwikkelen.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Master's Opleiding Deeltijd in Internationaal Human Resource Management Europa

Lees meer

Master in International Human Resources Management

Rome Business School
Campus Deeltijd 1 jaar March 2019 Italië Rome Italy Online +1 more

De Master in International Human Resources Management van de Rome Business School is de ideale keuze voor iedereen die wil excelleren als HR-professional op de internationale arbeidsmarkt. [+]

Begindatum: elk jaar, in maart en oktober.

De Master in International Human Resources Management van de Rome Business School is de ideale keuze voor iedereen die wil excelleren als HR-professional op de internationale arbeidsmarkt. We bieden opleidingen van wereldklasse, internationale stages, professionele en netwerkmogelijkheden op een wereldwijde schaal.

Overzicht

In de context van de globalisering van markten en van concurrentie, zijn menselijke hulpbronnen een steeds bepalende factor van concurrentievoordeel voor zowel bedrijven als non-profitorganisaties. Met de progressieve nivellering van de velden van technologie en proceskennis, is het individu inderdaad de enige echte discriminerende factor. Uiteindelijk bepalen de competenties, motivaties, innovatiemogelijkheden en algehele professionele kwaliteit van een organisatie het succes van een organisatie.... [-]