Master's Opleiding in Internationaal Bestuur in de Verenigde Wrocław Polen

Beste Masters Opleidingen in Internationaal Bestuur in de Verenigde Wrocław Polen

Internationaal Bestuur

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Programma's en cursussen in internationaal bestuur kunnen studenten voor verschillende soorten van toediening loopbaan in zowel de private als de publieke internationale organisaties voor te bereiden. Studies in deze discipline kan zowel in theorie en praktijk te integreren om personen die zijn goed afgerond en ervaren in het gebied te produceren.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Wrocław wordt beschouwd als de derde grootste centrum van het onderwijs in Polen. In dertig bekende instellingen, zijn er meer dan 135.000 studenten. De universiteit van Wrocław de stad biedt gezonde academische omgeving voor lokale en buitenlandse studenten.

Beste Master's Opleiding in Internationaal Bestuur in de Verenigde Wrocław in Polen

Lees meer

Master In De Administratie In Internationale Organisaties

University of Wroclaw
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Wrocław

Administration in internationale organisaties [+]

Master's Opleidingen in Internationaal Bestuur in de Verenigde Wrocław Polen. 1. semester wetstaal Vergelijkend Staatsrecht Politieke en juridische denken OPENBARE INTERNATIONAAL RECHT Administratieve procedures Human Resource Management Keuzevakken Engels voor het beheer en Publiek Recht 2. semester Wet van Internationale Organisaties Administratie en bestuursrecht van de Europese Unie Internationale Bescherming van de Rechten van de Mens Institutioneel recht van de Europese Unie Keuzevakken Foreign Language (andere dan het Engels) 3. semester Public Mededingingsrecht Materiële recht van de Europese Unie Rechtsbescherming in de Europese Unie Bescherming van intellectuele eigendomsrechten Ethiek in Public Administration Keuzevakken Engels voor Privaatrecht Cursus Lichamelijke opvoeding 4. semester Structuurfondsen en Europese projecten Financiering Milieurecht Diplomatieke en consulaire Law International Civil Service Keuzevakken Cursus [-]