Master Opleiding in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen

Top Master Opleidingen in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen

Internationaal Bestuur

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master 's degree in International Administration is gestructureerd aan de volgende generatie van leiders in de internationale ontwikkeling te bereiden. Het programma is gecentreerd in de economie, en de combinatie van intensieve opleiding in analytische en kwantitatieve methoden met de nadruk op beleid en praktijk.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Beste Masters Programma in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië in Polen

Lees meer

Master In De Administratie In Internationale Organisaties

University of Wroclaw
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Wrocław

Administration in internationale organisaties [+]

Master's Programma's in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen. 1. semester wetstaal Vergelijkend Staatsrecht Politieke en juridische denken OPENBARE INTERNATIONAAL RECHT Administratieve procedures Human Resource Management Keuzevakken Engels voor het beheer en Publiek Recht 2. semester Wet van Internationale Organisaties Administratie en bestuursrecht van de Europese Unie Internationale Bescherming van de Rechten van de Mens Institutioneel recht van de Europese Unie Keuzevakken Foreign Language (andere dan het Engels) 3. semester Public Mededingingsrecht Materiële recht van de Europese Unie Rechtsbescherming in de Europese Unie Bescherming van intellectuele eigendomsrechten Ethiek in Public Administration Keuzevakken Engels voor Privaatrecht Cursus Lichamelijke opvoeding 4. semester Structuurfondsen en Europese projecten Financiering Milieurecht Diplomatieke en consulaire Law International Civil Service Keuzevakken Cursus [-]