Master Opleiding in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen

Top Master Opleidingen in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen

Internationaal Bestuur

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master 's degree in International Administration is gestructureerd aan de volgende generatie van leiders in de internationale ontwikkeling te bereiden. Het programma is gecentreerd in de economie, en de combinatie van intensieve opleiding in analytische en kwantitatieve methoden met de nadruk op beleid en praktijk.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Beste Masters Programma in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië in Polen

Lees meer

Master In Administratie In Internationale Organisaties

University of Wroclaw
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Wrocław

Administratie in internationale organisaties [+]

Master's Programma's in Internationaal Bestuur in de Verenigde Neder-Silezië Polen. Voor meer informatie over dit programma downloaden van de U.Wroclaw App hier .1. semesterJuridische taalComparative Constitutional LawPolitiek en juridisch denkenInternationaal publiekrechtAdministratieve proceduresPersoneelszakenkeuzevakkenEngels voor administratie en publiek recht2. semesterWet van internationale organisatiesAdministratie en administratief recht van de Europese UnieInternationale bescherming van mensenrechtenInstitutioneel recht van de Europese UniekeuzevakkenVreemde taal (niet Engels)3. semesterPublic Competition LawInhoudelijk recht van de Europese UnieRechterlijke bescherming in de Europese UnieBescherming van intellectueel eigendomEthiek in openbaar bestuurkeuzevakkenEngels voor privaatrechtcongresLichamelijke opvoeding4. semesterStructuurfondsen en financiering van Europese projectenMilieuwetDiplomatiek en consulair rechtInternationale overheidsdienstkeuzevakkencongres [-]