Masters Opleiding in Interdisciplinaire Studies

Beste Masters Opleidingen in Interdisciplinaire Studies 2019

Een masterdiploma is een postdoctorale graad die wordt verkregen nadat een persoon zijn bacheloropleiding heeft afgerond. Het duurt meestal twee jaar om masterprogramma's af te ronden, naast de vier of meer jaar die nodig zijn om een ​​undergraduate-programma te voltooien.

Wat is een master in interdisciplinaire studies? Een master op dit gebied heeft tot doel mensen voor te bereiden op het worden van leiders en professionals die zich richten op het verbeteren van het leven van migranten en vluchtelingen over de hele wereld. Cursussen die in dit programma worden aangeboden, kunnen bestaan ​​uit het onderwijzen van leerlingen over de vele uitdagingen waarmee deze groepen mensen worden geconfronteerd en bereiden hen voor om mededogen, snel en professioneel te handelen bij het innoveren van oplossingen voor wereldwijde crises.

Personen die dit programma met succes voltooien, kunnen aanzienlijke voordelen ervaren, waaronder, maar niet beperkt tot, het vermogen om te redeneren, mededogen te tonen en verder te denken dan de eigen behoeften. Sterk redeneervermogen is waardevol in de meeste carrière-velden, en mededogen en altruïsme kunnen dienen om alle aspecten van iemands leven te verbeteren.

De kosten van dit specifieke programma variëren en zijn afhankelijk van meerdere factoren. De duur van de studie, de locatie van de universiteit en de vraag of cursussen meestal online of offline worden aangeboden, kunnen een rol spelen in de uiteindelijke prijs.

Afgestudeerden van dit programma hebben het potentieel om vele opwindende carrièremogelijkheden na te streven. Personen met een diploma in het veld hebben de neiging om te genieten van zulke voorspoedige carrières als beleidsmakers voor lokale, nationale en nationale overheidsinstanties; pleitbezorgers voor het publiek en de minder bedeelden; filantropen en maatschappelijk werkers. Velen kunnen een baan vinden bij overheidsinstanties, non-profitorganisaties en liefdadigheidsstichtingen. Vanwege de vaardigheden die afgestudeerden doorgaans bezitten, kunnen zich echter ook kansen op andere gebieden voordoen.

Veel universiteiten bieden een diploma in interdisciplinaire studies, maar waar men hun opleiding volgt, hangt uiteindelijk af van hun locatie en hun schema. Online cursussen bieden flexibiliteit, wat voor velen handig is. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Gespecialiseerde master in interdisciplinaire EU-studies

The Institute for European Studies
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 België Brussels Hoofdstedelijk Gewest

De gespecialiseerde master in EU-interdisciplinaire studies is een Engelstalige cursus van 60 credits, georganiseerd door IEE-ULB. De uniciteit van dit Master-programma ligt in de focus op loopbaanontwikkeling. [+]

De gespecialiseerde master in EU-interdisciplinaire studies is een Engelstalige cursus van 60 credits, georganiseerd door IEE-ULB.

Deze gespecialiseerde meester heeft interdisciplinariteit als een van zijn belangrijkste kenmerken.

Ze zijn een reflectie op Europese politieke, economische, sociale en juridische integratiekwesties.

De uniciteit van dit Master-programma ligt in de focus op loopbaanontwikkeling . Een innovatief seminar wordt georganiseerd om studenten de nodige vaardigheden te bieden om een ​​professioneel project en een carrièreplan te ontwikkelen.

Het programma van de gespecialiseerde master in EU-interdisciplinaire studies

Het curriculum van deze gespecialiseerde masteropleiding is niet bedoeld als initiatie voor het onderwerp, maar voor een diepgaande studie van de voorgestelde thema's. Een fundamentele module van verplichte vakken zorgt voor een goed begrip van de Europese integratie.... [-]