MASTERSTUDIES

3 Masters in Intellectuele eigendomsrecht 2020

Een Master in de Rechten biedt gespecialiseerde opleidingen voor mensen met een licentiaat in de rechten, of ze nu professioneel of niet-gegradueerd zijn, of die in verwante gebieden. Sommige bedrijven en bedrijven eisen dat dit diploma wordt toegelaten tot de juridische praktijk.

Wat is een Master in Intellectual Property Law? Juridische en zakelijke studies mengen om studenten een goed afgerond begrip van zowel het nationale en internationale eigendomsrecht als de markten van vandaag. Leer de details van handelsgeheimen, auteursrechten, patenten en handelsmerken met deze zeer gespecialiseerde graad. De steeds groter wordende technologische wereld vereist dat de wet zich voortdurend aanpast aan het veranderende landschap. Leren over intellectueel eigendomsrecht in cyberspace kan alleen maar helpen bij de carrière van de kandidaat-student.

Intellectueel eigendomsrecht studenten kunnen hun analytische en onderzoeksvaardigheden, onafhankelijk kritisch denken en communicatieve vaardigheden aanscherpen. Niet alleen kan dit wetenschappers helpen bij hun rechtspraktijken, maar ook bij hun vermogen om informatie te vinden die te maken heeft met zowel juridische als zakelijke aangelegenheden in eigen land of internationaal.

De meeste programma's hebben twee jaar nodig om te voltooien, hoewel de kosten variëren afhankelijk van de universiteit. Een snelle zoekopdracht moet de nodige informatie bieden om een ​​geïnformeerde financiële en academische beslissing te nemen over het beste programma voor elke student.

Een Master in Intellectueel Eigendomsrecht kan uw CV verhogen in een concurrerende wervingspool, en veel wervingsmanagers zoeken specialisten in specifieke soorten wetgeving. Zelfs degenen die alleen algemene raad geven, kunnen profiteren van de opgedane kennis, omdat de meeste advocaten een bepaald aspect van intellectuele eigendomsrechten in hun carrière tegenkomen. Zelfs van de meest algemene advocaat wordt vaak verwacht dat hij verschillende aspecten van internationaal eigendomsrecht kent in het omgaan met zakelijke aangelegenheden. Specifieke functiebenamingen omvatten een advocaat voor intellectueel eigendom en een octrooigemachtigde.

Verschillende universiteiten van over de hele wereld bieden online en persoonlijke programma's met aandacht voor intellectueel eigendomsrecht. Zoek voor de volgende stappen naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Intellectuele eigendomsrecht Filter

Master in intellectueel eigendom en nieuwe technologieën

Jagiellonian University
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

Het programma levert uitgebreide kennis over de juridische bescherming en commerciële exploitatie van nieuwe technologieën.

Lees meer

Msc in het intellectuele eigendomsrecht

Hanken Svenska handelshögskolan
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Intellectual Property Law (IPL) is een unieke combinatie van juridische en zakelijke studies. Deze specialisatie geeft u een solide expertise op beide gebieden, evenals een ui ...

Lees meer

Master in de intellectuele eigendom

University of Technology Sydney
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

UTS heeft expertise en reputatie opgebouwd met betrekking tot het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. De UTS Maste ...

Lees meer