Master Porgramma in Inkoopmanagement in Mexico

Kijk Master Opleidingen in Inkoopmanagement in Mexico

Inkoopmanagement

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variƫren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Een Master's degree in Procurement Management plan om studenten te voorzien van de leidinggevende vaardigheden aan supply-chain management, relaties met leveranciers hanteren en te coƶrdineren en inkoop activiteiten aan te passen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de huidige supply chains in elk bedrijf te behouden en te verbeteren.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Masters Programma in Inkoopmanagement in Mexico

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here