Filter
Master Studies
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Programma's in Inkoopmanagement Europa 2019/2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master's degree in Procurement Management plan om studenten te voorzien van de leidinggevende vaardigheden aan supply-chain management, relaties met leveranciers hanteren en te coördineren en inkoop activiteiten aan te passen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de huidige supply chains in elk bedrijf te behouden en te verbeteren.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Masters Programma in Inkoopmanagement Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Inkoopmanagement, Europa

MIP Politecnico di Milano School of Management

Supply chain- en inkoopbeheer is een integraal onderdeel van het succes van internationale bedrijven die streven naar concurrentievoordeel op mondiaal niveau. De sleutel ... [+]

Belangrijkste feitenStartdatum: september 2020Duur: 12 maandenCursusgeld: € 16.500Onderwijstaal: EngelsLocatie: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milaan, Italië)Vereiste kwalificatie: 3-jarige bachelor in management, bedrijfskunde, engineering of wetenschappelijke studies (minimaal 180 ECTS).

Supply chain- en inkoopbeheer is een integraal onderdeel van het succes van internationale bedrijven die streven naar concurrentievoordeel op mondiaal niveau. De sleutel tot dit succes is het hebben van de juiste vaardigheden en kennis om strategieën te plannen en uit te voeren die de omzet verhogen en de kosten verlagen door ideeën en innovatie. De International Master in Supply Chain and Procurement Management (iMSCPM) is ontwikkeld om alle afgestudeerden te voorzien van jonge afgestudeerden die op zoek zijn naar een succesvolle internationale carrière in supply chain en inkoopbeheer.... [-]

Italië Milaan
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands