Deeltijd Master Porgramma in Informatietechnologie in de Verenigde Parijs Frankrijk

Top Deeltijd Masters in Informatietechnologie in de Verenigde Parijs Frankrijk 2018/2019

Informatietechnologie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het gebied van de informatietechnologie richt zich op het creëren, opslaan, verzenden, verwerken en ophalen van elektronische gegevens. Studies kunnen studenten over de verschillende soorten toepassingen, evenals een aantal vaardigheden, zoals het programmeren te leren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Deeltijd Masters Programma in Informatietechnologie in de Verenigde Parijs in Frankrijk

Lees meer

Master in de telematica-engineering

Carlos III University of Madrid
Campus Deeltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

De Master of Science programma in Telematica Engineering biedt geavanceerde onderwijs in de techniek veld telematica. Dit omvat theoretische en praktische gronden in applicaties, netwerken en communicatiediensten, het protocol architecturen, multimedia management, breedband netwerken, mobiele communicatie, ubiquitous computing, Internet technologieën, enz. Het biedt ook de student met kennis van state of the art technologie, gevoelig in de komende toekomst hiernamaals te worden ingezet. [+]

Master in de ingenieurswetenschappen Telematic

De Master of Science programma in Telematica Engineering biedt geavanceerde onderwijs in de techniek veld telematica. Dit omvat theoretische en praktische gronden in applicaties, netwerken en communicatiediensten, het protocol architecturen, multimedia management, breedband netwerken, mobiele communicatie, ubiquitous computing, Internet technologieën, enz. Het biedt ook de student met kennis van state of the art technologie, gevoelig in de komende toekomst hiernamaals te worden ingezet.

Het programma biedt lezingen specifiek gewijd aan het leren van onderzoeksmethoden, geschikt voor het uitvoeren van een Ph.D. Thesis na het verkrijgen van de huidige M.Sc. Meer gedetailleerde informatie over de Ph.D. programmeren De seminars aangeboden in het programma zijn gekozen bijwonen om de relevantie en het belang van het onderzoek onderwerp. Wij nodigen gereputeerde en ervaren docenten voor de seminars.... [-]