Deeltijd Master's Opleiding in Informatiesystemen in Australië

Bekijk alle Deeltijd Masters Opleidingen in Informatiesystemen in Australië 2018

Informatiesystemen

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Deze gediversifieerde opleiding is de combinatie van alle computer-en informatietechnologie onderwijs. Dit houdt in dat het curriculum van Information Systems meesters behandelt technische kennis alsmede enkele aspecten van het bedrijfsleven methodologieën. Afgezien van dat deze opleiding omvat ook de IT-en telecommunicatie-management technieken.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Deeltijd Master's in Informatiesystemen in Australië

Lees meer

Master In Informatiesystemen (Executive)

The University of Melbourne - Online
Online Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Australië Online

De Master of Information Systems (Executive) is een unieke online cursus die kritieke gebieden omvat in het informatiesysteembeheer en het digitale bedrijf. Als student van deze cursus ontwikkelt u geavanceerde capaciteit bij het ondersteunen, beheren en veranderen van bedrijfsprocessen door middel van informatie- en communicatietechnologie (ICT). De online cursusstructuur stelt u in staat uw studie rond uw carrière aspiraties te plannen en u kunt kiezen uit een aantal vakgebieden, waaronder IT-strategie, opkomende technologieën, informatieverzekeringen, outsourcing en contracting. U zult ook de mogelijkheid hebben om met hoogwaardige collega's en wereldkundigen te netwerken. [+]

De Master in Informatiesystemen (Executive) Is een unieke online cursus over kritieke gebieden in het beheer van informatie systemen en digitale zaken.

Als student van deze cursus ontwikkelt u geavanceerde capaciteit bij het ondersteunen, beheren en veranderen van bedrijfsprocessen door middel van informatie- en communicatietechnologie (ICT). De online cursusstructuur stelt u in staat uw studie rond uw carrière aspiraties te plannen en u kunt kiezen uit een aantal vakgebieden, waaronder IT-strategie, opkomende technologieën, informatieverzekeringen, outsourcing en contracting. U zult ook de mogelijkheid hebben om met hoogwaardige collega's en wereldkundigen te netwerken.

We hebben deze cursus ontworpen om strategische leiders op het gebied van informatiesystemen en digitale zaken te produceren, vooral op het uitvoerend niveau. Studenten van deze cursus krijgen strategische expertise om besluitvorming op het hoogste niveau te beïnvloeden en zullen geavanceerde samenwerkingsvaardigheden leren om complexe teams te beheren. De cursus bevat opkomende trends en de meest recente industriële vereisten om ervoor te zorgen dat uw leer relevant en praktisch is.... [-]


Meester Van Informatiesystemen (MISP)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus of Online Deeltijd 2 - 6 jaar February 2019 Australië Toowoomba Springfield Australië Online +2 more

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresenteerd. Deze graad geeft je de nodige vaardigheden en expertise te geven aan de mogelijkheden van bestaande technologieën te realiseren, om de kansen van nieuwe en opkomende technologieën te benutten, om organisaties te helpen winnen zakelijke waarde van het gebruik van informatietechnologie en systemen. [+]

Stort je op een dynamische carrière

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresenteerd. Deze graad geeft je de nodige vaardigheden en expertise te geven aan de mogelijkheden van bestaande technologieën te realiseren, om de kansen van nieuwe en opkomende technologieën te benutten, om organisaties te helpen winnen zakelijke waarde van het gebruik van informatietechnologie en systemen.

De IT-sector is geïdentificeerd als het hebben van een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen. Nu is een goed moment om te beginnen aan een carrière die dynamische, mondiale en de vraag zal zijn. Het bestuderen van de Master of Information Systems is ideaal voor professionals met een diploma op andere gebieden dan de informatietechnologie gebieden.... [-]