Deeltijd Master's Opleiding in Informatiesystemen in Australië

Bekijk alle Deeltijd Masters Opleidingen in Informatiesystemen in Australië 2018/2019

Informatiesystemen

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Deze gediversifieerde opleiding is de combinatie van alle computer-en informatietechnologie onderwijs. Dit houdt in dat het curriculum van Information Systems meesters behandelt technische kennis alsmede enkele aspecten van het bedrijfsleven methodologieën. Afgezien van dat deze opleiding omvat ook de IT-en telecommunicatie-management technieken.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Deeltijd Master's in Informatiesystemen in Australië

Lees meer

Meester van informatiesystemen (MISP)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Campus Deeltijd 2 - 6 jaar February 2019 Australië Toowoomba Springfield Australia Online +3 more

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresenteerd. Deze graad geeft je de nodige vaardigheden en expertise te geven aan de mogelijkheden van bestaande technologieën te realiseren, om de kansen van nieuwe en opkomende technologieën te benutten, om organisaties te helpen winnen zakelijke waarde van het gebruik van informatietechnologie en systemen. [+]

Stort je op een dynamische carrière

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresenteerd. Deze graad geeft je de nodige vaardigheden en expertise te geven aan de mogelijkheden van bestaande technologieën te realiseren, om de kansen van nieuwe en opkomende technologieën te benutten, om organisaties te helpen winnen zakelijke waarde van het gebruik van informatietechnologie en systemen.

De IT-sector is geïdentificeerd als het hebben van een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen. Nu is een goed moment om te beginnen aan een carrière die dynamische, mondiale en de vraag zal zijn. Het bestuderen van de Master of Information Systems is ideaal voor professionals met een diploma op andere gebieden dan de informatietechnologie gebieden.... [-]