MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Informatiemanagement in Zweden

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Ideeën en data zijn een van de belangrijkste aanjagers van verandering. Studenten die een diploma in informatie management te voeren vaak leren hoe informatie wordt opgeslagen en verzonden, samen met hoe om mensen en middelen te organiseren voor de bevordering van het leren en vooruitgang.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Masters in Informatiemanagement in Zweden

1 Resultaten in Informatiemanagement, Zweden Filter

Meester in informatiearchitectuur en innovatie

Jönköping University
Executive opleidingen
17 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
02 May 2020
Engels
Campus

Dit programma biedt kennis en vaardigheden op drie belangrijke gebieden: project management, het gebruik van IT in het bedrijfsleven, organisatorische en technologische innova ...

Lees meer