MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Informatiemanagement in Tsjechië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Informatie management programma's zijn vaak hybride studies die relevante onderwerpen uit het bedrijfsleven en informatietechnologie disciplines te onderzoeken. Bibliothecarissen, archivarissen en zakenlieden zijn voorbeelden van professionals die misschien verbetering van hun respectieve carrières vinden door het invullen van deze cursussen.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Masters in Informatiemanagement in Tsjechië

2 Resultaten in Informatiemanagement, Tsjechië Filter

Master in Information Systems Management

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
28 feb 2020
Engels
Campus

Het ISM Master-programma is ontworpen om specialisten op te leiden in de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen, zowel in bedrijven als in de publieke sector, in st ...

Lees meer

Master in informatiebeheer

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De masteropleiding in Information Management ontwikkelt noodzakelijke vaardigheden op het gebied van het beheer van de wetenschap, informatie en kennis technologieën, alsmede ...

Lees meer