MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Informatiemanagement in Senegal

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Master in Information Management programma's bieden een interdisciplinaire benadering van het beheer, studie en het gebruik van verschillende soorten informatie. Deze opleiding verkent vaak aspecten van de informatie in het bedrijfsleven, IT, telecommunicatie en informatica.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in Senegal voor hoger onderwijs. In de laatste jaren was hier een toestroom van buitenlandse studenten te zien omdat verschillende programma's geimplementeerd werden om de huidige positie van de instellingen voor hoger onderwijs te verbeteren.

Master Porgramma in Informatiemanagement in Senegal

1 Resultaten in Informatiemanagement, Senegal Filter

IT-beheer meester: informatie systems engineering en netwerken

Institut Africain de Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
Frans
Campus

Ambtenaren en deskundigen trein, hoofden van beginners project van project management (EOM) en projectmanagement (MOA) op het gebied van ontwerp en beheer van informatiesystem ...

Lees meer