MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Informatiemanagement in Rusland

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Ideeën en data zijn een van de belangrijkste aanjagers van verandering. Studenten die een diploma in informatie management te voeren vaak leren hoe informatie wordt opgeslagen en verzonden, samen met hoe om mensen en middelen te organiseren voor de bevordering van het leren en vooruitgang.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Masters in Informatiemanagement in Rusland

2 Resultaten in Informatiemanagement, Rusland Filter

MSc Information Technology Management

Southern Federal University
MSc
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Projectontwikkeling (softwareproduct) is een complexe taak waarbij vaak een groot aantal specialisten op verschillende kennisgebieden betrokken is. Het doel van een IT-manager ...

Lees meer

Meester in informatiesystemen voor beheer

Rostov State University of Economics
Master
<
Voltijds
<
2 jaren
Campus

Master in Informatica voor Management postdoctorale programma biedt een voorschot opleiding in het ontwerp, de toepassing, het beheer en de ontwikkeling van computersystemen e ...

Lees meer