MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Informatiemanagement in Portugal

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

De technische middelen waarmee informatie wordt verwerkt en de ethische bezwaren van het managen van mensen vormen de twee pijlers van de meeste informatie management programma's. Studenten die afstuderen van deze programma's zou verwachten meer mogelijkheden in hun carrière gekozen.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master's Opleiding in Informatiemanagement in Portugal

1 Resultaten in Informatiemanagement, Portugal Filter

Master in informatietechnologie en systeembeheer

Atlântica
Executive opleidingen
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Doelstellingen: de kennis en capaciteiten van studenten ontwikkelen om deel te nemen aan activiteiten die inherent zijn aan het plannen, ontwikkelen en beheren van informaties ...

Lees meer