MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Informatiemanagement in Azië 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Informatie management programma's zijn vaak hybride studies die relevante onderwerpen uit het bedrijfsleven en informatietechnologie disciplines te onderzoeken. Bibliothecarissen, archivarissen en zakenlieden zijn voorbeelden van professionals die misschien verbetering van hun respectieve carrières vinden door het invullen van deze cursussen.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master's Opleiding in Informatiemanagement in Azië

3 Resultaten in Informatiemanagement, Azië Filter

MSc in Business Information Management

Heriot-Watt University Dubai
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Ons MSc Business Information Management-programma biedt een sterke en vrij unieke combinatie van praktische, analytische en theoretische cursussen. Het zal uw expertise opbouw ...

Lees meer

MSc in Economie en Bedrijfskunde - Informatiebeheer

Aarhus University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De organisaties van vandaag zijn sterk afhankelijk van informatietechnologieën (IT) om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. De MSc in Informatie Management bereidt je voor ...

Lees meer

Msc in informatiebeheer

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

M.Sc. in Information Management geeft de deelnemers een echte rand in de moderne business development en planning, het gebruik van IT-hulpmiddelen.

Lees meer