Filter
Master Studies
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Master's Programma's in Industrieel Management in Spanje

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Master's in Industrieel Management in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Industrieel Management, Spanje

IQS – Universitat Ramon Llull

Vanwege het duidelijk gedefinieerde professionele karakter, is het doel van de master in industrieel management om extra universitair onderwijs aan te bieden aan academic ... [+]

Doelstellingen en vaardigheden

Dit programma wordt in het Engels gegeven en is bedoeld voor houders van een diploma op wetenschappelijk en / of technisch gebied, die de nodige vaardigheden willen leren om hun toekomstige professionele carrière op het gebied van bedrijfsbeheer en administratie te verbreden. Dit is een geweldige combinatie om de competenties te verwerven die u nodig hebt om een complete professional van de technische en zakelijke sector te zijn.

Vanwege het duidelijk gedefinieerde professionele karakter, is het doel van de master in industrieel management om extra universitair onderwijs aan te bieden aan academici met technische of wetenschappelijke diploma's. Voor hun toekomstige professionele loopbaan zal deze Master hen in staat stellen toegang te krijgen tot arbeidskansen in bedrijfskunde, management, bij voorkeur in industriële bedrijven.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands