Filter
Master Studies
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Programma's in Industrieel Management Europa 2019/2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Masters Opleiding in Industrieel Management Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Industrieel Management, Europa

IQS – Universitat Ramon Llull

Vanwege het duidelijk gedefinieerde professionele karakter, is het doel van de master in industrieel management om extra universitair onderwijs aan te bieden aan academic ... [+]

Doelstellingen en vaardigheden

Dit programma wordt in het Engels gegeven en is bedoeld voor houders van een diploma op wetenschappelijk en / of technisch gebied, die de nodige vaardigheden willen leren om hun toekomstige professionele carrière op het gebied van bedrijfsbeheer en administratie te verbreden. Dit is een geweldige combinatie om de competenties te verwerven die u nodig hebt om een complete professional van de technische en zakelijke sector te zijn.

Vanwege het duidelijk gedefinieerde professionele karakter, is het doel van de master in industrieel management om extra universitair onderwijs aan te bieden aan academici met technische of wetenschappelijke diploma's. Voor hun toekomstige professionele loopbaan zal deze Master hen in staat stellen toegang te krijgen tot arbeidskansen in bedrijfskunde, management, bij voorkeur in industriële bedrijven.... [-]

Spanje Barcelona
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands