Master's Opleiding in Industrieel Management

Beste Master's Opleidingen in Industrieel Management 2018

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Master's in Industrieel Management

Lees meer

Master In Industriële Organisatie

SEAS Estudios Superiores Abiertos
Online Voltijd Deeltijd 1500 uur September 2018 Spanje Zaragoza +1 more

De master's degree in industriële organisatie heeft een fundamenteel professionele oriëntatie: op de ontwikkeling in het bedrijf, zowel publiek als privaat, evenals elk ander type organisatie. [+]

De master's degree in industriële organisatie heeft een fundamenteel professionele oriëntatie: op de ontwikkeling in het bedrijf, zowel publiek als privaat, alsook op elk ander type organisatie.

De aantrekkelijkheid van het programma ligt in de breedte van zijn onderwerp, waarbij meerdere gebieden van het industriële veld op een theoretische en praktische manier worden behandeld, zodat de verworven kennis wordt versterkt door realistische werken.

Duur: 1500 uur. 60 ECTS./>

doelstellingen/>

Het curriculum van het programma Master in Industrial Organization heeft tot doel je te trainen in:/>

Grondige kennis hebben van dergelijke fundamentele gebieden in het bedrijf als productie, logistiek, kwaliteit, milieu, onderhoud en optimalisatie .Beheers de verschillende soorten productie en technieken van standaardisatie van processen en werkmethoden , essentieel voor het verbeteren van de kwaliteit van productieprocessen.Weet hoe de technische processen moeten worden geïmplementeerd die nodig zijn om kwaliteitsproducten op industrieel gebied te bereiken.Weet hoe u de nodige hulpmiddelen kunt gebruiken om de implementatie van een kwaliteitssysteem te analyseren en de toepasselijke wetgeving te kennen .Ken het belang en de implicaties van traceerbaarheid in het beheer van de supply chain .programma/>... [-]