MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters Opleidingen in Indonesië 2019/2020

Indonesië is een spannende locatie voor graduate studie. Universiteiten bieden een uitstekende Master in Indonesië programma's die hoogtechnologische, vinden plaats in grote faciliteiten, en hebben een lagere collegegeld. Een Master in Indonesië is aantrekkelijk voor veel studenten ook om redenen buiten de klas, met inbegrip van lage kosten van levensonderhoud, de mogelijkheden om te reizen, spannende en dynamische steden, en veel verschillende culturele mogelijkheden, waaronder kunst en keuken.

Veel studenten zoeken een Master in Indonesië op het gebied van engineering, stedelijke planning, beheer, en gezondheid, onder vele andere opties. Studenten van de Master in Indonesië programma's zullen ervaren een multiculturele studentenpopulatie en deskundige internationale faculteit. Master in Indonesië programma's zijn goed afgerond en geven de studenten een concurrentievoordeel voor spannende carrière in de internationale arbeidsmarkt.

U kunt meer informatie over een Master in Indonesië door te zoeken op de onderstaande opties.Misschien vindt u de opleiding die u zullen helpen bereiken van uw persoonlijke en professionele doelen!

gevonden resultaten Filter

Master in de culturele studies

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Indonesië Bandung

Dit programma biedt interdisciplinaire, multidisciplinaire en zelfs transdisciplinair studies over cultuur en samenleving, rekening houdend met studies kwesties zoals geslacht, ras, klasse, etniciteit, religiositeit en seksualiteit in de media en andere vormen van culturele bezienswaardigheden.

Master in de literatuurwetenschap

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Indonesië Bandung

Dit programma biedt twee vakgebieden, namelijk de hedendaagse literatuur en filologie.

Master in de toegepaste statistiek

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd 1.5 jaren Vraag informatie aan Indonesië Bandung

Master Programma in de Toegepaste Statistiek aan Universitas Padjadjaran werd opgericht onder de Indonesische directoraat-generaal van het hoger onderwijs (DIKTI) besluit nr 117 / D / T / 2007 op 18 januari 2007 uitgebreid met Universitas Padjadjaran rector besluit No.6626 / D / T / KN / 2011. Het programma wordt beheerd door het ministerie van statistieken, Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, Universitas Padjadjaran.

Master in de economie (mie)

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Indonesië Bandung

Master of Economics (MIE) is masteropleiding in evenwicht tussen theorie en praktijk. Het programma combineert de cursussen en thesis schrijftafeltje als eindopdracht

Master in de milieuwetenschap

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Indonesië Bandung

De DD Environmental Sciences Master Program is een multidisciplinair programma in Postgraduate School, Universitas Padjadjaran. Dit programma werd voor het eerst vastgesteld in 2011. Alleen de beste studenten worden geselecteerd om dit programma aan te sluiten.

Meester in geïntegreerde microfinanciering Management (IMM)

Universitas Padjadjaran
Campus Voltijd Vraag informatie aan Indonesië Bandung

Deze International Master Course is een internationale klasse, en is in de aanloop naar een Master's Degree van Universitas Padjadjaran samen met de IMM internationaal certificaat van de Universiteit Leiden op basis van voltooiing van de reguliere internationale workshops en seminars in de loop

Master in de taalkunde

Diponegoro University
Campus Voltijd Vraag informatie aan Indonesië Semarang

Master in de taal Diponegoro Universiteit opent de student toelating voor studiejaar 2014/2015 start op 4 april - 8 juli 2014

Meester in de architectuur

Diponegoro University
Campus Voltijd Vraag informatie aan Indonesië Semarang

Master in Architecture is gericht op Tropische Architectuur compatibel met Indonesische klimaat en de geografie

Meester in de civiele techniek

Diponegoro University
Campus Voltijd Juli 2020 Indonesië Semarang

Voor het aanvragen van Master in Civil Engineering programma van de bachelor en ten minste 2,75 GPA van geaccrediteerde University is vereist.

Master of Economic Science and Development Study

Diponegoro University
Campus Voltijd Juli 2020 Indonesië Semarang

Master in Environmental Health

Diponegoro University
Campus Voltijd Juli 2020 Indonesië Semarang

Master in Disaster Science

Syiah Kuala University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Indonesië Banda Atjeh

Om aan de eisen en diversiteit van het potentieel en de dreiging van rampen in Indonesië te Syiah Kuala University , heeft Syiah Kuala University een mandaat gekregen van de regering om een Syiah Kuala University te organiseren (minister van Onderwijs Decreet nr. 219 / E / O / 2011).

Master in Accounting

Universitas Gadjah Mada
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Indonesië Yogyakarta

Master in Accounting Program (M.Acc.) Is ontworpen om te anticiperen op en te reageren op de professionele behoeften van zowel individuen als overheidsfunctionarissen in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Het programma biedt concentratie op Public Accounting, Financial Accounting, Managerial Accounting, Information System Management en Audit.