MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters in India 2019/2020

Wil je een van de meest fascinerende culturen in de wereld te ervaren en tegelijkertijd krijgt het hoger onderwijs van de hoogste kwaliteit? Waarom niet proberen India met het pluralistische samenleving, buitengewone natuur, kleurrijke en interessante cultuur en historisch erfgoed? In India het systeem van het hoger onderwijs is een van de grootste die in de wereld, na China en de VS, en is steeds beter in zowel omvang als kwaliteit.

Het kiezen van New Delhi, Birla, Mumbai, Calcutta, Bangalore of een andere stad in India om je master te krijgen opent een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Hoger onderwijs in India de faciliteiten zijn bekend over de hele wereld voor hun nadruk op wetenschap en technologie. Aan de andere kant, als een van de belangrijkste markten ter wereld, India te bieden heeft een grote verscheidenheid van Business of Management georiënteerde programma's op postdoctoraal niveau, net als vele andere programma's.

Dus wat uw interesses zijn, maar eens kijken naar de links hieronder om meer te weten over uw mogelijkheden om een ​​master in India te krijgen. Klik op "Lees meer" om nog meer specifieke informatie over een bepaalde instelling voor hoger onderwijs of een masteropleiding te krijgen. Je kunt ook direct gratis informatie aanvragen van de school. Start het zoeken naar uw masters degree in India meteen!

gevonden resultaten Filter

MDes Transcultural Design / Brazil Studio

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Brazilië São Paulo China Sjanghai India Pune +5 more

Vanwege zijn economische, sociale en culturele uniciteit is São Paulo het ideale leergebied gebleken voor onze 3e internationale studio, na Shanghai en Delhi. In samenwerking met de prestigieuze Mackenzie University, opgericht in 1870 (11 faculteiten, 42.000 studenten), bieden we een programma aan dat wordt gehost binnen de School of Architecture and City Planning.

Masters in historische studies

Nalanda University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan India Delhi

De School of Historical Studies (SHS) is een dynamische gemeenschap van faculteitsleden en afgestudeerde studenten, die zich bezighoudt met een systematisch en rigoureus onderzoek naar enkele van de fundamentele vragen die betrekking hebben op historische ervaringen binnen en buiten Azië. De stuwkrachtgebieden van de school, Aziatische verbindingen, antropologie, Oost-Aziatische geschiedenis, culturele geschiedenis, orale geschiedenis, economische geschiedenis en wetenschapsgeschiedenis - zijn gebouwd op het fundament van het oude Nalanda. De nieuwe Nalanda University speelt vooral een rol als een kanaal voor de levendige intellectuele, religieuze en economische banden van India met de wereld, en het doel van de School of Historical Studies is om nieuwe grenzen van kennis te openen over Aziatische en niet-Aziatische culturele, historische en filosofische contexten. Faculteitsleden combineren een rijke verscheidenheid aan methodologieën en disciplinaire achtergronden om hun onderzoek en geschiedenisonderwijs te ondersteunen, waaronder antropologie, sociologie, archeologie, godsdienstwetenschappen, filosofie, economische geschiedenis, politieke wetenschappen, filologie, visuele studies en kunstgeschiedenis. Studenten in de school ontwikkelen kritisch inzicht in cultureel-politieke geschiedenissen, economische geschiedenis, intellectuele geschiedenis, orale en visuele geschiedenis, geschiedenis van de wetenschap en religieuze geschiedenissen.

M.Des. in erfgoedontwerp, planning

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Bengaluru

De cursus is toegankelijk voor studenten in alle ontwerpdisciplines en heeft als doel een diepgaand inzicht te verschaffen in gebouwd en immaterieel cultureel erfgoed en de natuurlijke omgeving in design. En verrijk, interpreteer, plan en integreer erfgoedplaatsen met een gevoelig en compatibel ontwerp. De Master of Design in ontwerp, planning en management van erfgoed bereidt studenten voor op de vaardigheden, kennis en hulpmiddelen om cultureel en natuurlijk erfgoed te identificeren, documenteren, evalueren, beschermen, beheren en interpreteren.

CLE Master in Europese literaire culturen

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Italië Bologna India Dakar +2 more

De CLE Master Course wil een hoogwaardige voorbereiding bieden die de multiculturele aspecten van Europa weerspiegelt. De CLE Master Course is een tweejarig full-time academisch programma (120 ECTS) en wordt afgenomen in 2 of 3 van de 8 prestigieuze EU- en niet-EU-universiteiten die deelnemen aan het Consortium.

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Parijs Japan Tokyo Nederlanden Rotterdam Noorwegen Bergen Polen Warschau Portugal Lissabon Rusland Sint Petersburg Spanje Barcelona Zweden Stockholm Zwitserland St. Gallen Turkije Istanbul Hongkong Hong Kong Italië Milaan Ierland Dublin Australië Sydney Oostenrijk Wenen België Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilië São Paulo Canada Londen China Beijing Tsjechië Praag Denemarken Kopenhagen Finland Helsinki Duitsland Keulen Verenigd Koninkrijk Hongarije Boedapest India Kolkata Agde +52 more

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen

M.Sc in Multimedia

Indian Institute Of Film And Animation
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Bengaluru

Animatie is een snelgroeiende, hoogbetaalde carrièreoptie. Omdat de industrie zo snel groeit, is er een constante vraag naar bekwame professionals uit zowel Indiase studio's als voor internationaal uitbestede projecten. IIFA biedt carrière gerichte training om je voor te bereiden op banen in de animatie, webdesign, gaming

Meester - Mumbai

Access Masters
Campus Voltijd 1 dag Vraag informatie aan India Mumbai

De Access Masters Tour zal u kennis laten maken met een breed scala aan Masters-programma's en zal u verbinden met vertegenwoordigers van enkele van 's werelds beste business schools. Door je te registreren, krijg je toegang tot het volledige programma van het evenement.

meester van computer applicatie

Mahatma Gandhi University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Juli 2020 India Delhi +1 more

Deze cursus biedt specialisatie in de informatica met technische, professionele en communicatieve vaardigheden. We trainen toekomstige professionals uit de industrie. Wij zijn van plan om de industrie gericht onderwijs te bieden op het gebied van Computer Application.

Mba in ondernemer ontwikkeling

WOXSEN | School of Business
Campus Voltijd 1 jaar Juli 2020 India Hyderabad Mumbai +1 more

De noodzaak om te identificeren, koesteren en ondersteunen aspirant-en startende ondernemers is een dringende behoefte aan een groeiende economie zoals die van India.

Meester van computertoepassingen

Sharda University
Campus Voltijd Juli 2020 India Grotere Noida

Het is de enige afdeling die gelegenheid om zowel studenten voltooien van BCA en ook voor de niet-informatica afgestudeerden geeft. Het stimuleert studenten in staat zijn om een ​​opleiding lijn die uiteindelijk zal hen in staat stellen om een ​​carrière die studenten die B.Tech & M. Tech in Computer Science of Information Technology kiezen kiezen.

MTech in de machinebouw

ITM University, School of Engineering and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaren Juli 2020 India Gurugram +1 more

Het is 2 jaar voltijds en 3 jaar deeltijds reguliere programma leidt tot de master in de machinebouw, met een optie op het krijgen van specialisatie in de volgende gebieden als per keuze van de student

M. tech vliegtuigbouw

Hindustan University
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman muskaatdruif Sri Lanka Colombo Kochi +7 more

De Aeronautical engineering cursus traint de studenten in het ontwerp en de ontwikkeling van structurele componenten. De cursus verkent nieuwe gebieden en creëert nieuwe mogelijkheden op het gebied van Aircraft structurele componenten en richt zich op de ontwikkeling van getalenteerde ingenieurs in de nieuwe technologieën en business management vaardigheden.

Meesters in sportmanagement (msm)

International Institute of Sports Management (IISM)
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Mumbai

Masters in Sport Management (MSM)

meester van de boekhouding - Macc

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Voltijd 10 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Ann Arbor India Bengaluru Verenigde Arabische Emiraten Dubai Thailand Bangkok +6 more

Michigan boekhoudkundige faculteit wordt zeer gewaardeerd voor hun strenge onderzoeksactiviteiten, praktische ervaring en het allerbelangrijkste, hun uitstekende onderwijs.

post graduate programma in management (pgpm)

Wings Institute of Business Management
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Jamshedpur

Korte Outlook van het programma: WIBM biedt een UGC Erkende MBA Degree aan de Industry Geïntegreerde om u te helpen productief te zijn op uw werkplek vanaf de eerste dag, rusten studenten met stichting van management concepten in de initiële termen, gevolgd door functionele specialisatie in latere termen