MASTERSTUDIES

Masters in de Verenigde Rajgir in India 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

Gevonden in het zuidelijke deel van Aziƫ, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Master Opleidingen in de Verenigde Rajgir in India

gevonden resultaten Filter

Masters in historische studies

Nalanda University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De School of Historical Studies (SHS) is een dynamische gemeenschap van faculteitsleden en afgestudeerde studenten, die zich bezighoudt met een systematisch en rigoureus onder ...

Lees meer

Masters in Ecology and Environment Studies

Nalanda University
Executive opleidingen
jul 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De School of Ecology and Environment Studies (SEES) definieert het Nalanda-model van duurzame en inclusieve ontwikkeling. Het heeft zijn wortels in lokale tradities, verbindt ...

Lees meer

Masters in boeddhistische studies, filosofie en vergelijkende religies

Nalanda University
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De school bevordert kritisch denken en onderzoekt de bredere culturele en historische context van het boeddhisme in individuele regio's van Aziƫ.

Lees meer