MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master Programma's in Ierland 2019/2020

Bent u op zoek naar een plek om je master, dat een rijke geschiedenis heeft en bieden een aantal van de beste universiteiten in de wereld te krijgen? Dan bent u op de juiste pagina. Ierland is een land waar tradities, religie en geschiedenis een grote rol spelen in het dagelijks leven als in de natie zelf-perceptie. Ierland is ook een huis voor enkele van de mooiste instellingen voor hoger onderwijs. Het staat op de 8e plaats in de wereld voor het aantal universiteiten in de lijst van Top 500 universiteiten.

Als u ervoor kiest om uw tijd besteden aan het bestuderen op postdoctoraal niveau in Dublin, Galway, Limerick en andere spannende Ierse steden, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan universiteiten, hogescholen en business schools. Instellingen voor hoger onderwijs in Ierland bieden een brede selectie van masteropleidingen, waaronder MBA's en andere Business georiënteerde masters, humanitaire en Kunst masters, Technologie-programma's en nog veel meer.

Mis niet de kans te ervaren Ierland en alles wat het te bieden heeft! Klik op de links hieronder om te weten te komen over de specifieke instelling of het zoeken op uw vakgebied van de belangen van het gebruik van de "Select Field" hierboven smal. Uw toekomst masters degree kan slechts een paar klikken verwijderd zijn!

gevonden resultaten Filter

MPhil in middeleeuwse studies

Trinity College Dublin
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren September 2020 Ierland Dublin +1 more

De nieuwe M. Phil in Medieval Studies biedt studenten een breed overzicht van de middeleeuwen door Trinity's uitstekende collectie middeleeuwse manuscripten, terwijl studenten zich tegelijkertijd kunnen specialiseren in een van de drie gebieden: geschiedenis, taal en literatuur of cultuur en beschaving.

MPhil in Race, etniciteit en conflict

Trinity College Dublin
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Ierland Dublin

Deze cursus onderzoekt kritisch de technieken die door staten worden gebruikt om bevolkingsbeweging en conflict te beheersen, hun sociale en culturele impact en de antwoorden die ze oproepen. Het is uniek in de manier waarop het ras-kritische, culturele en postkoloniale theorieën toepast op racialisering, bevolkingsbeweging, conflicten en vredesopbouw. Het is ontworpen voor mensen die op een van deze gebieden werken of willen werken en / of die denken aan promotieonderzoek. Er is een focus op Ierland, Europa (inclusief de Balkan), de VS en het Midden-Oosten.

MPhil in de internationale geschiedenis

Trinity College Dublin
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren September 2020 Ierland Dublin +1 more

De M. Phil-cursus in de internationale geschiedenis biedt studenten de kans om historisch onderzoek buiten de grenzen van de natiestaat na te streven. Studenten worden getraind in transnationale, vergelijkende en internationale benaderingen van geschiedenis en hebben de mogelijkheid om vreemde talen, culturen en samenlevingen te studeren. Mogelijke aandachtspunten zijn het verkeer van cultuur, mensen en ideeën over nationale grenzen heen en kwesties zoals imperialisme, globalisering, sociale bewegingen en de wortels van internationale oorlog en conflict. Gedurende de cursus worden studenten aangemoedigd om na te denken over de historische wortels van actuele kwesties die nationale grenzen overschrijden, zoals de vluchtelingencrisis, de verspreiding van radicale politiek, veiligheids- en inlichtingendiensten, de internationale economie en andere kritieke kwesties om zich voor te bereiden op een loopbaan. op gebieden zoals wereldwijde politiek, NGO's, journalistiek of voor verdere postdoctorale studie.

Nagraadse niveau single module

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
Online Deeltijd 1 semester Vraag informatie aan Ierland Dublin

Als student van de Postgraduate Single Module (PGSM) streeft u naar Master's level (niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties) modules voor persoonlijke prestatie of voortdurende professionele ontwikkeling (CPD) zonder te verplichten om te streven naar een exit award. Dit betekent dat u online op eigen schema kunt studeren voor een semester in een onderwerp van interesse, waaronder informatie technologie, management of operations of environmental management.

Meng in mechanische en productie-engineering

Dublin City University
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Ierland Dublin

Deze masteropleiding geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in de alom gevestigde gebied van mechanische en Manufacturing engineering of om hun kennis te vergroten van hun undergraduate studies.

Meng in elektronische systemen

Dublin City University
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Ierland Dublin

Dit een jaar, full-time masteropleiding is ontworpen om inzicht studenten verdiepen op elektronische systemen. Als je ambitieus bent, wil op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, wilt u uw kwalificaties te verbeteren, zijn bereid om tijd te committeren aan persoonlijke ontwikkeling en nog beperkte mogelijkheden voor on-campus aanwezigheid, dan is dit programma structuur is ontworpen voor u. U kunt cursussen op afstand te nemen via het web - de optie afstandsonderwijs, lezingen bijwonen op de campus, of mix en match een combinatie van on-campus en afstandsonderwijs aan uw specifieke omstandigheden.

Meesters in de machinebouw

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Voltijd 12 maanden September 2020 Ierland Galway

Het programma is ontworpen om de internationale vraag naar 90 ECTS Level 9 kwalificatie in Mechanical Engineering voldoen.

Masters of Applied Science (Enterprise Systems)

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Ierland Galway +1 more

Dit bekroonde programma is ontworpen in samenwerking met academici en werkgevers om de specifieke eisen van de industrie te voldoen. Het stelt afgestudeerden met essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van operaties, kwaliteit en innovatie management.

Meesters in digitale marketing

Digital Marketing Institute
Online Deeltijd 140 uur Ierland Dublin

De Masters in Digital Marketing is ontworpen om u te helpen een gevorderd begrip van de fundamentele concepten die ten grondslag liggen digitale marketing en verkoop te ontwikkelen.

Ma in de ontwikkeling van studies door middel van flexibele en afstandsonderwijs

Kimmage Development Studies Centre
Online Deeltijd Ierland Dublin

De Post Graduate Diploma / MA Degree in Development Studies van flexibel en afstandsonderwijs (FDL) biedt leerlingen de mogelijkheid om werk en studie te combineren overal in de wereld, terwijl nog steeds online te verbinden met een gevarieerde en levendige leergemeenschap. Leerlingen kunnen de MA ondernemen volledig online of ze kunnen het beste van afstand en e-learning met deelname in de klas te combineren - het is afgestemd op de behoeften van leerlingen die willen studeren in hun eigen tijd en op hun eigen tempo, maar toch willen hebben de mogelijkheid om op basis van de voordelen van aangezicht tot aangezicht, participatieve en ervaringsgerichte interactie met andere deelnemers en docenten.

Master of Business

Athlone Institute of Technology
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Ierland Athlone

Deze full-time programma is opgezet om de deelnemers in staat om geavanceerde belangrijke kerncompetenties in het bedrijfsleven ontwikkelen en voort te bouwen op reeds in eer Bachelor of Business (of aanverwante discipline) verwezenlijkt specialisaties.

M.Sc. informatica - data analytics

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Ierland Galway

Wereldwijd is er een gerapporteerde tekort aan data analytics talent, met name van personen met de vereiste diepe

M.Sc. watervoorraden techniek

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Ierland Galway

Dit programma zal ingenieurs voorzien van de technische competenties om oplossingen te bieden om veiligheidsvraagstukken water. Core modules zullen technische aspecten van het water te pakken

MPhil in International Peace Studies

Trinity College Dublin
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren September 2020 Ierland Dublin +1 more

International Peace Studies onderzoekt de bronnen van oorlog en gewapende conflicten en stelt methoden voor om deze te voorkomen en op te lossen via processen van vredestichting en vredesopbouw. De cursus combineert perspectieven uit internationale betrekkingen, ethiek en conflictoplossing om kritisch na te denken over het brede scala van sociale, politieke en economische kwesties die verband houden met vrede en politiek geweld. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende excursies in Ierland en het buitenland.

Ma in de uitzending productie voor radio en televisie

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Ierland Dublin

Deze productie-centered programma zal afgestudeerden van elke discipline die willen redactie en productie vaardigheden in radio-en televisie-uitzendingen, en degenen die willen specialistische vaardigheden op gebieden zoals programma voor onderzoek en productie financiering voor uitzending verwerven interesseren.