Filter
Master Studies
Zweden Örebro Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Graduate Studies in IT-beveiliging in de Verenigde Örebro Zweden

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Een Master in IT-beveiliging is een diploma met het doel van het onderwijs moeten studenten de basis van beveiligingssystemen. Afgestudeerden zullen worden voorbereid om de veiligheid systeem te beheren, om aanvallen van hackers of spionage te voorkomen, en om de veiligheid inzicht te verschaffen inzake hardware en software bescherming om ongelukken te voorkomen.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Met een personeelsbestand van meer dan 100.000 mensen, Örebro stad is het administratieve centrum van de gemeente Örebro Örebro County, Zweden. Het is de geboortestad van een van nieuwe verbeterde colleges van Zweden - de universiteit van Örebro.

Top Master Opleiding in IT-beveiliging in de Verenigde Örebro in Zweden

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in IT-beveiliging, Örebro

Graden
Plaats
Zweden
Örebro
Studievorm
Tempo
Örebro University

In de complexe omgevingen van vandaag is het beveiligen van de informatiemiddelen van een organisatie moeilijk en vereist meer dan alleen technische vaardigheden. Om een ... [+]

In de complexe omgevingen van vandaag is het beveiligen van de informatiemiddelen van een organisatie moeilijk en vereist meer dan alleen technische vaardigheden. Om een ​​breed begrip van het vakgebied te vergemakkelijken, bevat ons programma cursussen die organisatorische, sociale en technische aspecten van informatiebeveiliging overwegen.

Tijdens het eerste jaar krijgen studenten een breed inzicht in informatiebeveiliging en ontwikkelen ze geavanceerde kennis en vaardigheden binnen informatiebeveiligingsbeheer. Het tweede jaar is gericht op het ontwikkelen van geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van onderzoek en onderzoek. Studenten leren hoe ze kennis kunnen ontwikkelen en communiceren binnen het vakgebied en hoe ze meer kunnen nadenken over onderzoek en praktijk in het veld. Lesgeven is gebaseerd op case-based leren en flipped classroom pedagogiek. Deze pedagogische methoden moedigen studenten aan actief leren aan te moedigen en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de complexiteit van informatiebeveiligingsbeheer in organisaties aan te pakken. Door te werken met cases die zijn ontwikkeld in samenwerking met onze branchepartners, krijgen de studenten een dieper inzicht en praktische veldervaring.... [-]

Zweden Örebro
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands