MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master Programma's in IJsland 2019/2020

Studenten van over de hele wereld hebben ontdekt IJsland voor graduate studie. Met een Master in IJsland, zullen de studenten ervaring van wereldklasse academische programma's. Naast het hebben van een uitstekende graduate programma, IJsland is een land van prachtige natuurlijke schoonheid die mensen aantrekt uit de hele wereld. De natuurlijke omgeving bestaat uit arctische woestijn, warmwaterbronnen, bergen, vulkanen, watervallen en gletsjers, en deze bieden vele avontuurlijke activiteiten.

Met een Master in IJsland, studenten hebben verschillende mogelijkheden voor graduate onderwijs in verschillende disciplines. Enkele van de meest populaire gebieden van studie voor een Master in IJsland onder andere engineering, beheer van de zeeën, geografie, aardwetenschappen, energie, informatica, economie, financiën en onderwijs. Een aantal Master in IJsland programma's bieden studenten de mogelijkheid om full-time of part-time studie voor het verdienen van hun diploma.

Lees meer over de mogelijkheden voor een Master in IJsland hieronder.Neem de volgende stap en je kan de opleiding heb je op zoek naar te vinden!

gevonden resultaten Filter

NAIP: European Master in Music

Iceland University of the Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan IJsland Reykjavík

De muziekmeester voor nieuwe doelgroepen en innovatieve praktijken biedt toekomstige professionele musici de kennis en vaardigheden om artistiek flexibele beoefenaars te worden die zich kunnen aanpassen aan een breed scala van maatschappelijke contexten.

Meester in kustgemeenschappen en regionale ontwikkeling

University Centre of the Westfjords
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan IJsland Ísafjörður

Coastal Communities and Regional Development is een internationaal, multidisciplinair masterprogramma voor de ontwikkeling van landelijke en afgelegen gebieden in het verleden en in de toekomst.

Master in de kustgebieden en het beheer van de zeeën

University Centre of the Westfjords
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan IJsland Ísafjörður +1 more

Master in Kust en Zee Management is een cross-disciplinair resource management programma dat zich richt op de kustgebieden en mariene kwesties en vooral trekken ...