MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Human Resource Management in de Verenigde León Spanje

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Terwijl het bestuderen van human resource management, studenten beter worden voorbereid voor het beheren en leiden medewerkers op verschillende soorten bedrijven en organisaties. Er zijn een aantal klassen die een student kan nemen die helpen bij het opbouwen van een dieper begrip van de loopbaan gerelateerde taken, zoals het conflict management, arbeidsverhoudingen, het creëren van ROI's en bouwwerkzaamheden teams.

 

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Beste Master Porgramma in Human Resource Management in de Verenigde León in Spanje

2 Resultaten in Human Resource Management, León Filter

Meester in het beheer van beroepsrisico's

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

We bieden de student de training die vereist is door RD 39/1997 om het werk van een senior technicus op het gebied van arbeidspreventie te verrichten. De master komt in aanmer ...

Lees meer

Master in personeelsbeheer en arbeidspraktijk

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

Wij bieden gespecialiseerde en praktische training voor het beheer van human resources en arbeidsrelaties, en voor uitgebreid advies over arbeids-, belasting- en boekhoudkundi ...

Lees meer