Master's in Human Resource Management op de Filippijnen

Bekijk alle Master's Opleidingen in Human Resource Management op de Filippijnen

Human Resource Management

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De MA in Human Resource Management bereidt studenten voor op deze toenemende behoefte te voldoen door het verstrekken van de kennis en het opbouwen van de vaardigheden die student zal positioneren als een strategisch leider die in staat is de voortgang van de organisatorische missie van een bedrijf, non-profit entiteit, of overheidsinstantie. Na het afstuderen, zullen de studenten in staat zijn om problemen te analyseren, oplossingen voor te stellen en uit te voeren, en effectief om menselijk kapitaal te optimaliseren voor een scala aan bedrijven.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Aziƫ in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiƫle talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Masters Opleiding in Human Resource Management op de Filippijnen

Lees meer

Meester In Strategisch Human Resource Management

Miriam College
Campus Voltijd November 2018 Filipijnen Bangalore

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. [+]

MASTER IN STRATEGISCHE Human Resource Management (NON-THESIS TRACK)

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. De inhoud van het programma biedt een uitgebreide dekking van de belangrijkste human resource verantwoordelijkheden aanpakken van de strategische en operationele aspecten, formulering en uitvoering van human resource systemen die werknemer competenties te produceren en het gedrag van de onderneming nodig heeft om haar strategische doelstellingen te bereiken; en het ontwikkelen van organisatorische culturen die innovatie en flexibiliteit te bevorderen.... [-]