143 Master Opleidingen in Human Resource Management in Europa for 2024

Master Opleidingen in Human Resource Management in Europa for 2024Filter
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Leer hoe u werknemers kunt beheren en ontwikkelen, hun welzijn kunt waarborgen en inzicht kunt krijgen in veranderende arbeidswetgeving. Je krijgt geavanceerde kennis en vaardigheden die je voorbereiden op een carrière als een allround human resources-beoefenaar. Je krijgt ook de kans om te werken aan een zaak van een live-werkgelegenheidstribunaal, wat waardevolle praktische ervaring biedt. De cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel Development (CIPD).

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Als Human Resource (HR) Manager speel je een sleutelfactor bij het helpen van bedrijven en hun personeel om samen te werken om hun gedeelde doelen te bereiken. Jouw vaardigheden, empathie, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel zijn nodig om hiaten te helpen overbruggen, geschillen te beslechten en tegelijkertijd de belangen van werkgevers en werknemers te behartigen. Gelukkig omvat het Master's Human Resource Management-programma van IU alle informatie die je nodig hebt om deze uitdagingen met vertrouwen het hoofd te bieden: van bedrijfskennis tot personeelsbeheer en benaderingen van persoonlijke ontwikkeling. Nadat u uw studie succesvol heeft afgerond, heeft u een holistisch inzicht in hoe u werknemers het beste kunt ondersteunen, in hun behoeften kunt voorzien en managers kunt ondersteunen bij hun inspanningen om de productiviteit te verhogen.

    • Salford, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze cursus is ideaal als je je wilt specialiseren in human resource management. Je ontwikkelt je begrip van HRM-praktijken in verschillende organisatorische omgevingen, met de nadruk op strategische, internationale en vergelijkende analyse.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    10 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in Human Resources en Talentontwikkeling leidt je op om leiding te geven aan besluitvorming, de integratie en het beheer van nieuwe technologieën, talentontwikkeling, teambuildingstrategieën, coaching en employer branding. Krijg een 360º-beeld van Human Resource Management op een business school die je carrière een boost zal geven en de weg vrijmaakt voor je toekomst. Deze masteropleiding wordt in het Engels gegeven.

    • Rennes, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van deze internationale HRM Master is om Human Resources Managers op te leiden om te werken in een Engelse en multiculturele context - in Frankrijk en / en in het buitenland - voor kleine en middelgrote import / exportbedrijven of grote internationale groepen.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Met de Master in Management en Ontwikkeling van Mensen en Teams verkrijgt u de kennis die nodig is om de ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel, van de werknemers te bevorderen en te werken, leiderschap te beheren, richting te geven en de belangrijkste onderhandelings- en begeleidingsstrategieën te verdiepen.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    De Master's Degree in Neuroscience, Neurotalent en Business Coaching biedt een complete en uitgebreide training in alle aspecten die van invloed zijn op de werkpraktijk van managers in opleiding. Het doel is gericht op het verwerven van de juiste technische en persoonlijke vaardigheden voor de ontwikkeling van een professionele, effectieve en verantwoordelijke activiteit. Op het gebied van neuromanagement is er een onvermijdelijke toename van onderzoek gezien de noodzaak om de gedragsprocessen en neurale mechanismen te begrijpen waarmee mensen communicatie tot stand brengen in de zakelijke omgeving. Onderzoekers hebben nieuwe inzichten in het gedrag van werknemers, die ongetwijfeld de winstgevendheid en het succes van het bedrijf zullen beïnvloeden. In die zin is het noodzakelijk om het te verdiepen om het menselijk talent van organisaties te kunnen beheren. Deze masteropleiding biedt de student de mogelijkheid om een specifiek opleidingstraject uit te voeren vanuit een bij uitstek praktisch perspectief, gebaseerd op case studies, en de toepassing van verschillende onderwijsstrategieën gericht op het bereiken van gecontextualiseerde en betekenisvolle professionele prestaties. De student, begeleid door een team van experts in neurowetenschappen en menselijk talentmanagement, met een erkende professionele carrière, zal een gespecialiseerde en praktische opleiding krijgen die hem in staat stelt om op een multidisciplinaire manier te werken in organisatorische en sociale contexten, wat een effectieve beroepspraktijk garandeert. en verantwoordelijk.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld om uw expertise op het gebied van Human Resource Management te ontwikkelen en stelt u in staat professionele accreditatie te verkrijgen van het Chartered Institute of Personnel Development (CIPD). Je krijgt een sterke basis van theoretisch en praktisch leren, en wordt aangemoedigd om de kritische denkvaardigheden en strategische oriëntatie te ontwikkelen die ten grondslag liggen aan uitmuntendheid in het HR-beroep. De mix van disciplinaire strengheid, academische expertise en toegepaste focus van het programma stelt u in staat om te werken in een breed scala aan functies op het gebied van human resource management. Je bent goed gepositioneerd om je carrière op HR-gebied vooruit te helpen met het potentieel om werk te vinden in een reeks functies, zoals HR-analist, HR-adviseur, HR-generalist, HR-manager, rekruteringsmanager, loopbaanadviseur en functies in consultancy, vakbonden en academisch en beleidsonderzoek in alle sectoren.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De Part Time Master in Human Resources biedt u een strategische visie op menselijk kapitaal en diepgaande kennis van de belangrijkste gebieden van people management in het bedrijf. Deze masteropleiding brengt je dichter bij de nieuwste technologische trends en wordt aangevuld met de ontwikkeling van essentiële soft skills voor elke leidinggevende functie, zoals leiderschap, onderhandelen en communicatie.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    11 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De Master in People Management en Human Resources Management in Madrid wordt gegeven op de campus van de ESIC Business & Marketing School . Onze campus in Madrid is geopend in 2021 en heeft 40 klaslokalen, een auditorium voor 300 personen, 16 werkruimten, 5 ontmoetingsplekken, een fitnessruimte, een mindfulnessruimte, een cafetaria en nog veel meer. Onze klaslokalen zitten vol met master- en postdoctorale studenten die gespecialiseerd zijn in marketing, management en technologie. De campus is de ideale plek om te netwerken, je ideeën uit te werken en te leren. Maar bovenal is het de perfecte plek om in het heden te leven en te bouwen aan de toekomst.

    • Birkirkara, Malta

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het behalen van een Master of Science (MSc) in Management (Human Resources & Talent Development) in Malta (hierna - Master met Human Resources & Talent Development in Malta) bereidt studenten voor op een dynamische carrière die voortdurend verandert als gevolg van COVID-19 en ontwikkelingen in de digitale technologie. Het post-pandemische tijdperk zal niet lijken op het leven zoals we dat voorheen kenden; bedrijven herbekijken en herconfigureren hun werkplekbeleid en -procedures om zich aan te passen.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    11 maanden

    Op de campus

    Engels

    Mensen zijn het belangrijkste kapitaal in elke organisatie. De samenleving leert opnieuw hoe mensen en de waarde van hun talent in een professionele omgeving moeten worden beheerd. In deze masteropleiding leer je de noodzakelijke en relevante nieuwe rol van de HR-professional, waarbij je vaardigheden ontwikkelt om gelukkige, vervulde, effectieve en verantwoordelijke mensen te managen. Klaar om een uitstekende professionele carrière te ontwikkelen en uw stempel te drukken op het gebied van people management en human resources.

    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op elk gebied van Human Resource Management. Kies een internationale Master, met bootcamps in het buitenland en Career Services op maat voor jou.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer de MSc Human Resource Management, een programma dat wordt aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Roehampton Londen. Sluit u aan bij ons masterprogramma en leer hoe u mensen in het bedrijfsleven kunt leiden en managen. Het is ontworpen om u te helpen op het snijvlak van bedrijfsstrategie en people management.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    In een wereld met een steeds internationaler wordend personeelsbestand, moeten HR-professionals (HR) een goed begrip hebben van de transnationale aard van werknemers en hoe ze hun aanpak kunnen aanpassen aan de individuele werknemer. Deze 100% online en parttime gerichte masteropleiding is speciaal ontworpen met het oog op internationale HR-situaties. Via deze online MSc International Human Resource Management verken je de verschillende uitdagingen die internationale HR-professionals aangaan en leer je hoe je effectief kunt reageren op problemen. Je krijgt zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die je vanaf dag één kunt toepassen in je huidige functie, zodat je kunt floreren in je HR-carrière.