MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Hotelmanagement in Portugal

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

De horeca heeft talloze bewegende delen. Een Master Degree in Hotel Management biedt de fundamentele vaardigheden die je nodig hebt om de stukken in elkaar gezet, dus dingen draaien als een goed geoliede machine. Het programma ontwikkelt de technische expertise en brede, strategische focus die nodig is om een ​​top-level hospitality manager te worden.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master Opleiding in Hotelmanagement in Portugal

2 Resultaten in Hotelmanagement, Portugal Filter

Master's degree in toeristisch management en horeca

Universidade Europeia
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
3 semesters
Portuguese
Campus

De Master in Toerisme en Hospitality Management is een meester specialisatie. Onderdompeling in goede praktijken in de branche, toegepaste projecten in de verschillende sector ...

Lees meer

Postgraduate in Hospitality Management

Universidade Europeia
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
9 maanden
Portugees
Campus

Deze cursus bestaat uit 11 leseenheden die de stagiairs zullen voorzien van de nodige vaardigheden om strategische beslissingen te nemen op het gebied van management, marketin ...

Lees meer